Basic stuff save my Friday

Black/White Cashmere & Angora

cashmere angora trøje/goa, jeans/topshop, bælte/acne, støvler/mmm x h&m

Mine støvler har “usynlige” hæle. Det står der ihvertfald på æsken, eller det skal forestille at give en illusion om det. Jeg er rigtig glad for dem, især fordi de er meget anderledes end nogen støvler jeg har set. Også er jeg positiv overrasket over at de  er faktisk har vist sig at være behagelig at have på. Det er også en støvle som indbyder kommentarer 😉

Striktrøjen jeg har på er også ny og en af fundene hos Moss Copenhagen i lørdags. Den havde allerede fanget min interesse første gang jeg så den hos Moss Copenhagen, men fik den ikke købt. Fortrød senere at den ikke kom med hjem fordi jeg har ledt efter en stribet striktrøje i en fluffy kvalitet.  Men den er overlækker, lavet i en blanding med angora og cashmere. Så da den nye Moss Copehagen havde åbningstilbud med alt til 30% så kom den med hjem. Jeg er ret glad for striber så denne er ingen undtagelse.

Nu ligger jeg i sengen og hygger mig med en god film, mens manden er til fodbold. Jeg er træt så det varer ikke længe før jeg er i drømmeland. Nat nat!

SignaturChau

6 Kommentarer

 • sikke en lækker sweat ;D

  Jeg har en give-away igang på bloggen,
  hvor du kan vinde et super flot ur fra Dyrberg/Kern til værdi a’ 1000,-
  Kig forbi og deltag hvis det lyder fristende?

  http://www.fashionbysterup.dk/category/give-away

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig længe siden jeg har været forbi Moss – Det burde jeg lave om på 🙂
  Den er virkelig lækker den strik – Og det samme er støvlerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg synes de har rigtige fine sager til gode priser. Så fremover er Moss Copenhagen nok et fast stop på min shopperute fremover, især efter at de har åbnet butik i indre København.

   Strikken er skøn og perfekt i en kold tid. Støvlerne er jeg også meget glade for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med din sweat! 😀

  Jeg har lige nu min 2. advents konkurrence kørende, hvor du har mulighed for at vinde et rejsesæt med nogle af de lækre hårprodukter fra Moroccanoil. Lyder det ikke fristende? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak for det!

   Uh…Moroccanoil laver de fineste sager til håret synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basic stuff save my Friday