Min weekend

Red and Blue

angora strik/hm trend, leopard bukser/zara, bælte/acne, støvler/tods

Håber I har nydt Jeres weekend. Det har været en skøn weekend med flot vejr med sol og sne om natten. Sneen lyser det hele op og det er skønt. Vi har virkelig nydt weekenden og det er vildt som weekenden flyver afsted. Jeg ville ønske at der var flere dage i en weekend. I det hele taget flyver tiden og vi er allerede godt i gang med december måned. December, årets sidste måned med julen og lige i hælene nytåret. Det er så vildt at endnu et år nærmest bare er forsvundet.

Sådan så jeg ud i torsdags i rød angora trøje og blå leopard bukser. Angora er altså et must i min vintergarderobe. Jeg er en totalt frossenpind og her kommer angora altså mig til undsætning. Så det kan jeg altså godt anbefale hvis du som mig fryser let. Det eneste nitte med angora er at de har tendens til at fælde. Dog fælder denne her ikke så meget som den lyseblå jeg har.  Mærkeligt fordi begge er lavet i præcis samme sammensætning. Det er en god idé at købe dem blandet med andre fibre. Denne er i en fin rød farve som passer lige til sæsonen. Blot til info er der stadig flere røde angora trøjer tilbage på H&M Amagertorv. I øvrigt gik du glip af Maison Martin Margiela kollektionen, så skynd dig for der var stadig en del derinde nu på udsalg.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend