1. Juledag & 2. Juledag

Finally ALMA is mine

Min nytårsaften i går gik stille og roligt for sig med god mad og familiehygge. Kom i seng kl. 2  i nat og sov længe. Fik bagt gulerodsboller, som vi fik med pølser og røræg. Lige det vi alle havde behov for ovenpå en god nytårsfest. Så blev der ryddet op, støvsuget  (hader bordbomber) og en omgang gulvvask blev også lige klaret. Ellers har jeg bare ligget på langs, mens manden og JP fik set sidste afsnit af “Ringenes Herre” Så kørte vi mod mine forældre til  aftensmad, sønnike skulle ikke med hjem for han overnatter hos dem. For i morgen begynder hverdagen for manden og jeg, mens sønnike har fri for skole. Så han får en hyggedag hos mine forældre og de nyder hans selskab. Det har været dejligt med juleferie og jeg er mættet på alle måder. Vi nåede at se (næsten) alle familie medlemmer, var i bio for at se  “Hobbitten” i 3D, en hurtig osetur i Århus by, gået lange ture langs vandet, leget på legepladsen, danset om juletræet, sunget og hygget, pakkeleg hvor jeg i år gik derfra med en god høst. Spist alt for meget god mad, så jeg skal så meget på kur.
Juleaften var dejlig på alle måder med lækkert mad, dans om juletræet og hygge med familien. Også i år blev jeg begavet med gode gaver og dem viser jeg løbende her. Her er en af gaverne, nemlig et par nye støvler. Dem har jeg luret på i nærmest evigheder så er ovenud glad for at de endelig er mine.
Tak til min kære mand og søn 😀

Det er selvfølgelig Acnes Alma støvle i revet ruskind, som jeg har cravet her på bloggen. Mega glad og tilfreds med at de er flyttet ind, for jeg synes de er nærmest noget af det perfekte og de går (næsten) til alt det andet i min garderobe. Stilen er lidt retro agtigt med den rokokoinspireret hæl, snuden på dem er lidt spids og hælen har en fin højde, som gør at de er perfekte til hverdagsbrug. Lige netop hverdagsbrug er noget jeg kan lide. For hverdage er der flest af, så jeg er sikker på at de vil komme til at være en hel del på mine fusser for fremtiden. Yaaay… endelig er de mine. Hvad synes I om dem?

SignaturChau

6 Kommentarer

  • de er så fine, tillykke med dem!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med dem 🙂
    Dem bliver du glad, jeg har den selv og de er gode 🙂
    Jeg glæder mig at se dem i dine outfits:-)
    Godt nytår

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Mange tak, tror også de bliver en favorit 🙂
      Glad for du også er glade for dine og de er gode at have på.

      Godt nytår til dig også!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aller først et “Godt nytår”!
    Og så må et tillykke være på sin plads – De er intet mindre end fantastiske!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak søde. Også nytår til dig også 🙂

      Jep, de er intet mindre end fantastiske. Du har også et par ik?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Juledag & 2. Juledag