Finally ALMA is mine

Musselmalet

Lidt lækre køkkensager, også fra manden. Faktisk er det firma julegaven, som han selv har valgt. Jeg synes det er en genialt idé at lade medarbejderne selv bestemme udfra 4-5 gaver, hvad de helst vil have. For tit ender det alligevel med at man får noget man alligevel ikke rigtig har brug for, har i forvejen eller egentlig ikke er noget man gider have.
Manden valgte dette, sikkert fordi han har hørt mig snakke om nyt service/stel i evigheder. Manden og jeg har endnu ikke fundet et stel vi kan blive enige om vi skal have, sjovt nok er stel et af de få ting,  vi ikke kan blive enig om. I det her tilfælde gør det ikke det helt store. Jeg kan sagtens leve med det vi har i forvejen, selvom det er noget af de mest kedeligste. Så nu har jeg fået de her ting, men det betyder ikke at der skal samles på musselmalet til den store guldmedalje. Slet ikke, men et par enkelte sager som salat skåle og fade vil da ikke gå i vejen. Jeg tænker det vil være fint at supplere til det øvrige, så det ikke bliver for meget. Fadet på billedet er allerede blevet brugt flittigt, så derfor tror jeg også at det er serveringstingene som jeg vil få mest glæde af.

Med denne gave følger der nu også en form for samler trang. Så fremover tror jeg ikke at jeg mangler gave idéer 🙂 Smart af Royal Copenhagen. Mindre smart af manden 🙂

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Wow, wow, wow, det var da noget af en lækker firmagave!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Ja det er en lækker firma gave. Mwget tilfreds over at han valgte den 🙂 og til mig 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finally ALMA is mine