Burgundy Leather x 2

Red Angora Love

angora strik / hm trend, plisseret nederdel / hm divided, støvler / acne, clutch / zara

Personligt er jeg fan af angora i de her kolde tider. Det er dejligt blødt men først og fremmest lun at have på. Mine kolleger går og klager over det er koldt (også indenfor) men ikke jeg 🙂 Jeg elsker angora, eneste ulempe er at de fælder, dog er det forskelligt fra angora til angora. Denne her røde er heldigvis i den helt klare bedre ende. Jeg havde den lyseblå angora også fra Trend og det var helt frygtelig som den fældede, så den røg altså ud. Gik nærmest i en sky af angora fnuller. 😀

Pt. synes jeg mine outfit består enten af en eller anden form for nederdel og strik. Det er i hvert fald det jeg kan se ryger på kroppen. Det er sjældent jeg lægger tøj frem aftenen inden, så det er meget lysten som dirigere. Og på det sidste har det været strømpebukser og nederdelene som har vundet 🙂 Det er bare dejligt behageligt at have på og det er vigtigt for mig her i den kolde tid.
Har I et favorit item eller del som I bruger igen og igen?

 

SignaturChau

8 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burgundy Leather x 2