På OSLO båden

HOME AGAIN!


angora strik og nederdel / hm trend, uldtørklæde / mandens, alma støvler / acne

Så er vi vendt hjem efter en dejlig vinter/skiferie og dagligdagen er begyndt igen. Vi er heldigvis alle kommet hjem uden nogen brækkede ben. Da vi kom hjem kørte vi direkte hjem til mine forældre og blev forkælet med frokostl… og jeg fik lige en lur hos dem, det trængte jeg til. Det var skønt at vi ikke skulle tænke på mad den dag. Ellers er weekenden gået med praktiske ting og jeg blev desværre sløj om søndagen. Men jeg mødte på job i mandags, til gengæld lagde JP sig syg og han er stadig sløj. Æv, vi troede lige at han var på højkant i går aftes, men i nat måtte jeg skifte hans sengetøj kl. 3 om natten, da han var hel svedig og generel havde det skidt. Nu har han næsten ikke spist noget i 3 dage og han ser bleg ud 🙁 Så manden og jeg har måttet skiftes til at passe ham og vores jobs. Jeg tog formiddagen  hjemme med ham og da manden kom hjem kørte jeg på job. Ude på arbejdet er der også flere som har været syge og man hører at folk har ligget på langs i uger. Der er noget i luften og det er ikke den gode slags. Jeg er som sagt heller ikke selv på toppen, men håber at komme igennem uden at skrante alt for meget.

Sådan så jeg ud i går med rød angora strik. Jeg er ovenud glad for den, for den er let, varm også er den rød. Den lyser bare op i et mørkt og kedelig årstid, som vi har pt. Jeg synes også at vejret herhjemme virker koldere end da jeg var i Norge, selvom termometeret der sagde mellem -6-8. Det var til gengæld klart og tørt, herhjemme er det utroligt fugtigt og tåget hele tiden, så det virker klamt i vejret selvom det er lunere her. Det ternede tørklæde er i uld og har været mandens. Nu er det mit 🙂

Jeg håber I er raske derude!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På OSLO båden