BLACK WEDNESDAY

BLOWN AWAY

sweatshirt/acne, buks/monki, jakke/hm, alma støvler/acne

Jeg håber I har haft en dejlig weekend. Min har været dejlig, koldt og meget blæsende, men hyggelig. V fik legekammerat og brormand på besøg fradag aften. Lørdag formiddag var JP og jeg ude i mere end 2 timer, mig nærmest frosset til is. JP havde nemlig fået lov til at låne et par in-liners af sin veninde i skolen, og han er vild med at stå på skøjter. Så det første han siger, da jeg henter ham er at han har stået på rulleskøjter og han ønsker sig et par. Hvilket mindede mig om at der ligger par in-liners på loftet, faktisk mine og næsten nye…ahem…har brugt dem 1 gang. Fik en idé for vist nok 5 år, om at nu skulle det være, men det blev ikke mere ved det. Så han blev jo ellevild da han så dem. Mine er professionelle inliners og ikke et par fra Toy´r US. Så med alt udstyr som håndledsbeskytter, albue- og knæbeskytter, så var han klar. Han er overraskende god, meget bedre end mig. Fantastisk, man skulle tro at de var købt til ham 🙂 Senere på eftermiddagen kørte vi så afsted med tog og Metro mod København. Jeg havde lovet ham at vi skulle forbi LEGO butikken, jeg havde nemlig 4 stk. gave kuponer af en veninde, som betød at han måtte lave 12 byg selv figurer gratis. Han er også igen blevet vild med at bygge og konstruere biler og huse. Det kom pludselig igen sidste weekend, hvor han og hans fætter byggede som gale. Så vi måtte lige ud og opgradere LEGO kassen med div. hjul og andet bygge sæt. Det var så hyggeligt at have masser af tid derinde bare ham og jeg. Han fik bygget ret fede figurer synes jeg. Se dem på Facebook. Jeg kom selv hjem med en pose, se hint på min instagram. Min instagram profil er: chauthetiger. Skal vi følge hinanden, så skriv gerne 🙂 jeg er ikke så godt til at opdatere derinde, men det hænder.

Her et look fra sidste uge med hård kuling og hamrende koldt, selvom solen skinner. Selvom jeg smiler på det nederste billede og ser glad ud, men tag ikke fejl..jeg fryser vildt meget, så hvis jeg havde stået lidt mere havde jeg fået blå læber. Så det var hurtigt ud og ind igen 🙂 Bukserne der er på har mere end 2 år på bagen og et scoop jeg gjorde på en af MONKI´s crazy udsalg, dengang de havde butik i Ballerup Centeret. Bukserne har været en fave, de er højtaljet også kan jeg godt lide de stumper. Har brugt dem rigtigt meget til stiletter så man lige kan ane anklen. I det hele taget er pasformen på dem fantastiske synes jeg. De minder lidt om ACNE Needle i facon og med tiden synes jeg faktisk de er blevet endu bedre end Needle. Har MONKI  stadig crazy udsalg som dengang? jeg kommer meget sjældent forbi en MONKI. Butikken i Ballerup, den savner jeg stadig. Et frisk vindpust og supplement til H&M. Kan man savne en butik? Ja, det kan man godt 🙂

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK WEDNESDAY