new in // cashmere scarfs

basically in basis

t-shirt/ganni for eurowoman, nederdel/moss cph, blazer/zara, lazio støvler/isabel marant, tørklæde/dolce et gabbana, halssmykke/zara

Mit tøj i dag er hovedsagelig bare i basis sager. Basis t-shirt, nederdel og blazer. Der er ikke så meget fuss over det, holdt i sort og hvide nuancer, kun brudt af lidt farver ved halsen. Jeg synes at der pt. er rigelig at se til på privaten. I går havde jeg sønnike med på job grundet lock out, på vejen hjem skyndte jeg mig forbi centeret, mens jeg have en sovende træt dreng i bilen. Herefter hurtigt på posthuset med pakker med tøj, som er solgt ud. Hurtigt hjem igen med en søvnig dreng som skulle i spejdertøjet inden en mor kom for at hente ham til spejder. Så kom manden ind af døren og vi kørte på cykel ned til centeret. Vores veje skiltes da han skulle til tandlægen og jeg handle ind til sushi. Bam bam bam sager i indkøbskurv og hurtigt hjem at forberede inden det var mig, som havde tjansen med afhentning af børn fra spejder…aflevere det andet barn. Hjem og lave sushi også kom manden hjem fra tandlæge, men havde et ærinde hos min bror i københavn så ingen hjælp der….stress… Vi fik sent mad for klokken blev lidt i 8. For mandens vedkommende var det ret godt timet for han kom ind af døren nærmest lige efter.

I dag er sønnike med på job igen og han er ikke det eneste barn. Det er meget hyggeligt for drengene leger sammen og de kan være sammen i et mødelokale.  Der er også storskærm så der blev også tændt op for lock out tv for børn. Jeg håber snart de finder en løsning.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in // cashmere scarfs