In new blouse and stilettos

Snapshots fra weekenden

Så er der igen lidt snapshot fra weekenden der er gået 🙂

Lørdag var vi inviteret til parmiddag af min søde veninde Pernille. Det var en form for housewarming, da hun fornylig har købt hus med kæresten.
Vi smuttede lige forbi faster Marianne inden middagen og nød det gode vejr på terrassen. Her står jeg på en af terrasserne.

Nyder solen og det blev faktisk for varmt i læderleggings, så jeg kom lige i skygge. Læderleggings er fra H&M Trend og ballerina fra Marc Jacobs.

Sådan så jeg ud til middagen. Ballerinaer er skiftet ud til mine nye lak stiletter. Her står jeg i entréen. Jeg er vild med den store guldramme 🙂

Efter forret kom de her kæmpe bøffer på bordet. De er fra “kødklubben” som manden i huset er medlem af. De her skulle eftersigende at komme fra kødkvæg fra Australien. De har alle fået en (flamme)tur over grillen.

Sådan så min tallerken ud med bøf og tilbehør. Jeg gik efter den mindste og well done bøf 🙂

Desserten: marengs med flødeskum og jordbær.

Vi syntes at værtsparret var nærige med kun at servere én flaske rød. Men den var til gengæld også en 5 liters flaske. Før den blev der vist tømt et par hvidvinsflasker. Og efter den kom der et par røde til, for så stor var den altså heller ikke 😉

Om søndagen var drengene flittige. De fik skiftet hjul på min bil, så den har fået sommer fussser på. Sønnike fik gjort cyklerne forårsklare og renset vores “nye” udendørs pejs, vi fik af faster Marianne. Senere gik drengene i kast med havemøblerne, så de fik en omgang sæbespåner. Imens slog jeg en dej op til snobrød for den nye udendørs pejs skulle da afprøves senere.

Så var jeg i gang med at gøre klar til forberedelse af middagen. JP havde bestilt kylling i karry, så det gik jeg i gang med. Her er det grøn chilipasta med finthakket ingefær, citrongræs, chili, rød peber og gulerødder.

Den store kylling blev parteret, skind fjernet og delt i 4 store stykker. Der var en bakke kyllingelår som også kom i sammen med alt det andet. Det hele fik lov at simre i mere end 2 timer.

Efter forberedelse af mad og støvsuget hele hjemmet samt køkken gulvvask, syntes jeg at jeg fortjente at komme ud på terrassen med benene oppe. Her siddende med bare ben sammen med ærter og stor glas hylde. Ahh…det var skønt.

Så er dejen hævet og klar til at blive bagt til snobrød i den nye pejs. Bemærk at det håndfri snobrød 🙂 med div. grill hjælpemidler til at få grenene til at balancere. Mandens påfund – smart!

Vi fik lavet 6 stk. snobrød. Mums det smagte godt. Det var JP som fandt alle grenene og snittede dem klar med sin fars spejderkniv. Det var også meget hyggeligt og vi skal helt sikkert gøre det igen. Jeg elsker duften af nybagt brød med sprød skorpe, også smager og emmer det af barndom. Brød med smag og duft af bål og lune sommeraftener. 🙂

SignaturChau

2 Kommentarer

  • du er så hot i de læderbukser og sikke fine ballerinaer, dem er jeg ret vild med!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tusind tak søde Katja – hot..:-D sådan tænker jeg aldrig over det. Ballerinaer er en ældre sag men de er næsten nye. Jeg har det bedst med hæle 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In new blouse and stilettos