Bright summer

The name is Sumac

sumac jakke/isabel marant, bluse/hm, nederdel/bik bok, bælte/zara, lazio støvler/isabel marant

Den mærkelig titel skyldes modelnavnet på min nye jakke. Jep, den hedder nemlig Sumac 🙂 Den er ny og jeg kunne ikke stå for den, da jeg var forbi AnotherNué i lørdags for at aflevere en pakke til en af pigerne hos Nué. Benyttede lige lejligheden til at kigge i butikken og kom til at prøve denne jakke. Ja, så sad den så fin på mig og ville ikke rigtig af, så blev den altså nødt til at komme med hjem. Elsker snittet, mønsteret, farven. Den er uden krave og ser faktisk nu at min blusekrave lige titter op under den. Elsker de små pulærmer og at den vendbar. Endnu en vendbar jakke i garderoben 😉 ahem.. faktisk har jeg købt 3 stk. indenfor en uge. Det er altså pudsigt at det lige pludselig er vendbar jakker som pt. lander i garderoben. Den sidste skal jeg nok vise ved lejlighed.

Her har jeg parret jakken med en mønsteret nederdel, skjorte med broderede blomster og elskede Lazio støvler. Det blev lidt af et mønstermiks. Kan I lide det?

Billederne blev taget i går og det støvregnede faktisk mens billederne blev taget, derfor de lidt grumsede billeder. Men hvad synes I om min nye jakke?

 

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bright summer