White and flowers

Behind schedule

top/hm, nederdel/hm, sneakers / isabel marant

Jeg er så meget bagud med dagens outfit. Det skyldes simpelthen jeg har haft rigelig at se til på jobbet og når jeg kommer hjem er jeg helt flad. Så har jeg simpelthen ikke orket at sidde foran en skærm, samtidigt med at vejret har været helt fantastisk. Så nydes den altså udenfor på terrassen med et godt glas vin eller hjemmelavet kold hyldeblomst drink. Så derfor har der været stille og min weekend har jeg nydt i fulde drag med manden og bror. JP var på spejdertur med overnatning så vi voksne har været i København og set gøgler show med Mabel & Billie – fantastisk show! Det er helt vildt hvad de to damer kan med de bare næver. Jeg er meget imponeret! som med måbende mund. Jeg er allerede fan. Efter det var det hygge med øl og kartoffel suppe med musik.
Manden og jeg valgte dog at tage ind til København og spise sushi på Damindra. Igen var det en sublim oplevelse og vi valgte bevidst en anden menu. Wow! det er noget mine øjne og smagsløg kan lide. Super sød og betænksomt betjening.

Se billeder fra min dag på Instagram – chauthetiger.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White and flowers