ZARA SALE

Say hello to Alma no. 2

Min mand kom hjem med en æske fra Acne forleden dag til mig. Jeg har jo fødselsdag om en lille uge og i med vi snart skal til Japan har jeg sagt han ikke skal købe en gave til mig. Synes turen i sig selv er en gave 🙂 Jeg ved vi kommer til at spise ude alle dage så der bliver masser af aftener til at fejre mig 😉 alligevel kom han hjem med de her fantastiske støvler! Jeg er ikke i tvivl om jeg har verdens bedste mand!!

Han har nemlig bemærket at jeg flittigt har brugt mine sorte Alma støvler og jeg har kigget efter de her i den lyse farve. Jeg har solgt mine Dicker støvler fra Isabel Marant, som jeg ikke rigtig blev glad for, ved ikke hvorfor…de blev bare ikke valgt om morgenen. Så de røg ud (måske kommer de ind igen engang) men er sikker på de her Alma bliver et hit.
Så det er en pre-birthday gift som selvfølgelig allerede er taget i brug. De er de perfekte sommerstøvler med bare ben.

Lige nu er mand og søn ude og klippe hyldeblomst. De skal nemlig lave hyldeblomst saft batch no. 2 de lavede det i sidste uge men har besluttet at lave en omgang mere. Det smager fantastisk!! Smager af sol og sommer.

20130622-101610.jpg

20130622-101622.jpg

20130622-101646.jpg

5 Kommentarer

 • Du er så mega heldig! AV for en misundelse 😉
  Jeg drømte faktisk i nat at jeg købte de sorte – Uden en krone på lommen, men jeg kunne bare ikke lade dem stå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg ved godt jeg er mega heldig at eje de sorte i kradset læder også de her i den lyse farve. 🙂
   Drømte du om dem, ej..sti afsted med dig…du bliver nødt til at have dem. Har du ikke snakket om dem i evigheder efterhånden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av.. De er lækre 🙂 Det er altså ikke en skidt mand, du har dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde, det synes jeg også. lækre 🙂 og manden i huset er faktisk også ret lækker og sød ad pommern til. I love him! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smukke !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZARA SALE