Flower power

Stem stem på mig Saint Tropez Best Friend

Jeg vil være så glad og tak nemmelig hvis I gad stemme på mig lige her. Jeg var til casting sammen med denne søde dame i sidste uge hos Saint Tropez. Det var til Saint Tropez Best Friend casting. Louise spurgte om jeg ville med hende i forbindelse med modeugen og følges med hende til casting. Jeg fik alligevel kolde fødder lige inden det blev min tur fordi alle de andre piger var så smukke og unge. Så kommer jeg med mine 39 år, (gisp!) nej, så jeg bakkede ud igen 🙂 Men Louise fik mig overtalt, og med bævende stemme stak jeg hovedet ind og spurgte om de ville se en som mig på 39. De var så søde og nærmest i kor, sagde de kom ind, det ville de i  hvert fald. De var så søde alle 4. Jeg er mod alle odds blevet de sidste kandidater 😉 havde virkelig ikke forventet det.

Så vil blive super glad hvis din stemme gik til mig. Ellers skal I stemme på søde Louise.  Som jeg kan se på stemmerne har jeg vist allerede tabt – Big time… men det ville nu være fedt hvis du gav din stemme på mig. Så mine stemmetal ikke bliver bundskraberen 😉 Alle kandidater er så smukke og unge så mine chancer er nærmest lig nul.

Jeg vil alligevel gerne takke allerede nu for dem som læser med her på bloggen. Det er så fedt at der er nogen som stadig hænger ved. Men også TAK, hvis din stemme  går til mig – <3 Knus – Jeg er til at finde som kandidat 7 i det nederste venstre hjørne lige her. Lige nu er jeg på sølle 14 stemmer 🙂

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flower power