Garderobe favoritter

Cashmere til budget

Jeg vil lige give dette tip videre. H&M har igen i år valgt at lave cashmere tørklæder. Jeg købte et boudeaux farvet sidste år og er super glad for det. Kvalitetsmæssigt er det på niveau med mit grå cashmere tørklæde fra COS som koster det dobbelte. Det er næsten 9 ud af 10 gange at jeg hiver det ud af skabet og det har holdt sig rigtigt pænt. Cashmere er noget at de blødeste jeg kan tænke mig at have om halsen, også er det tilmed også dejligt varmt. Jeg har ikke noget sort cashmere tørklæde så jeg har fluks kastet et i kurven og med en rabatkode 0747 (t.om. 27/9) blev det faktisk ok i pris. Du kan se det lige her hvor det kan fås i 3 farvenuancer.

Hvis man er rigtig god så kunne man bestille et ekstra til svigermor eller til en man har kær (til julegave) 😉

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Lykke

    Haps – tak for tippet. Man kan også få 50 kr ekstra rabat med koden 1304

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garderobe favoritter