Finally Raya is mine!

Garderobe favoritter

raya cardigan/acne, t-shirt/ganni, nederdel/isabel marant, støvler/isabel marant, ur/michael kors

Jeg er stadig ikke helt på toppen 🙁 faktisk har hele familien ligget vandret i weekenden. Æv. Jeg troede lige at det var ovre for mig og har været på job i denne uge, men forleden efter middag kunne jeg bare mærke at jeg fik det dårligt igen. Hovedet er tungt med ondt i halsen, ondt i nakken og skuldre og halsen tør, samtidig med at jeg synes kontoret er mega varmt. Jeg drikker og drikker vand. Jeg synes alle nyser og hoster alle vegne. Næsten umulig at gå fri. Sønnike er blevet passet hos mine forældre de sidste par dage, jeg skal hente ham i dag. Håber han er helt op toppen, så han kan komme i skole. De skal nemlig på bondegårdstur i morgen.

Mit outfit på billederne er vist nogle af favorit tingene i garderobeskabet. Min nye cardigan Raya er jeg meget glad for, den er lun og dejlig blød. Faktisk så lun at den er for varm at have på nu. Ved ikke om det er det gode vejr eller mig som ikke er på toppen og har indre varme, men den røg i hvert fald af på kontoret. Så tror den bliver hængende lidt i garderoben til lidt koldere vejr eller så bare til jeg ikke har hede ture. Lækker og varm er den uden tvivl. Så lækker at jeg ønsker mig i en anden farve 😉 Nu må vi se hvad økonomien siger, men indtil videre har jeg solgt en del ud af garderoben, så denne cardigan er købt af penge jeg har fået ved at sælge ud. Jeg prøver igen min strategi fra januar kun at shoppe for de penge jeg får ved at sælge ud. Så må vi se hvor lang jeg når. Personligt er jeg ved at rydde op i garderoben sådan rigtigt ud (siger jeg til mig selv denne gang :-)) men det gør jeg faktisk løbende. Denne gang har jeg vist bare taget ordentligt fat. Så meget at min elskede boucle jakke Momo fra Isabel Marant er solgt. Jeg har været super glad for den og det var faktisk også lidt vemodigt at skille mig af med den. Men på den anden side må man prioritere, vi har heller ikke plads hjemme hvis der hele tiden bliver fyldt i, samtidigt med at jeg heller ikke råd til at købe de lækre sager hele tiden. I bund og grund kan man bare ikke både blæse og have mel i munden. Jeg kan i hvert fald ikke. Kan I? 😉

SignaturChau

16 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finally Raya is mine!