A scent of summer

Finally Raya is mine!

Langt om længe røg jeg med på Acne Raya bølgen. Better late than never. Jeg har længe cravet denne cardigan, men den har bare været ude for min rækkevidde og da jeg så endelig fik taget mig sammen til den, så var den jo long gone… På TS blev den nærmest solgt til nypris og til trods for det blev de solgt hurtigt. Så jeg droppede tanken om den i håb om at jeg nok fandt et andet alternativ. Men dem jeg har fundet har bare ikke rigtigt ramt plet. Også havde jeg faktisk lidt skudt tanken omkring den væk, men så fik jeg lejlighed til at prøve og gramse den hos en medblogger (som ligesom jeg har drømt om den og endelig den lykkelige ejer) og jeg var solgt (igen) Til alt held har Acne re-lanceret den igen i år med en opdateret version som jeg synes er flottere end den forrige med de skrå skjulte lommer. Nu gad jeg ikke lede mere for de andre var alligevel ikke det samme. Slut!

Jeg er så glad for den endelig er i hus. Det er sådan en som bare kan bruges til nærmest alt og jeg går allerede og laver outfits i hovedet med den. Tror seriøs jeg kommer til at leve i den til vinter 😉 Faktisk fik jeg den korte udgave ind ad døren først, altså Raya Short, men den var ikke lang nok. Så jeg skyndte mig at klikke denne her hjem og efter at have prøvet begge modeller hjemme var jeg ikke længere i tvivl. Den korte er også super flot, men lige kort nok til hvad jeg gerne vil bruge den til. Jeg troede at Raya her ville blive for lang til bette mig. Men det er den slet ikke. Min er en str. xxs og den passer mig perfekt og den fælder overraskende ikke.

Den koster stadig 2000 kr ligesom sidste år. Det er altså en pæn sjat for en grå cardigan. Til gengæld er den det bedste, pæneste og blødeste cardigan jeg har set. Og jeg er sikker på at den bliver en klassiker, hvis den ikke allerede er det 😉

Forresten har jeg modtaget den boudeaux mohair cardigan fra H&M, så laver snart en sammenligning/anmeldelse.

SignaturChau

13 Kommentarer

 • Åhh jeg er så misundelig Chau 😉 Den er jo bare så lækker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh den er fin – dejligt at du fik den… og godt at du fik den lange model – der er altså bare noget sofistikeret over den frem for den korte.. ja jeg siger det bare 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, den er så lækker. Jeg gik ellers for den korte model, men mest fordi jeg troede den lange ville blive alt for lang til bette mig. Det er den slet ikke synes jeg. Enig den lange er helt sikkert mere sofistikeret i forhold til den korte, også derfor valget blev dennne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din kommentar virkede:-) Jeg købte Julia Lahmes nye bog om at blogge og genopfandt min blog…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor har du klikket den korte hjem fra? Jeg er kun 158, så den lange drukner jeg nok desværre i- selvom den er SÅ lækker 🙂
  Vh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Louise,
   jeg har klikket den korte raya hjem fra Acnes hjemmeside. Jeg er også kun ca. 158, men synes den lange raya faktisk er ok 😉
   Den korte er også fin, men ikke nær så sofistikeret som den lange.
   mvh C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da helt op den er lækker 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med den – den virker også bare super lækker, er vild med længden og er sikker på, at den nok skal blive en klassiker i skabet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak 🙂 jeg er også mega glad for den endelig er min. Ret sikker på at det er eller bliver en klassiker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Har du et link til hvor man kan købe den?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A scent of summer