White Jeans // rabatkoder

Green Tartan Suit

Alt tøj fra Zara, stiletter / gianvito rossi, bælte/inwear, ur/omega

På et af vores shopping ture i Japan var jeg et smut forbi ZARA, her fandt jeg faktisk denne blazer på udsalg, som er en del af et sæt til bukserne jeg i forvejen havde. Der var vildt mange ZARA i Japan, tror jeg så mindst 10 ZARA butikker i de byer jeg var i. Der var flere som lå nærmest klos op af hinanden. Jeg var ikke i dem alle sammen, måske 5 af dem. Og manden og sønnike syntes det var mega træls at jeg liiiige skulle ind og kigge 😉 på 3 af stederne, blev vi enig om at de kunne gå ind på en café mens jeg var derinde. Jeg hader ikke at skulle stresse rundt derinde samtidigt med at jeg vidste at det var køb jeg ikke kunne fortryde i og med at jeg ikke kunne returnere det igen.
Jeg fandt lidt af hvert hos ZARA og priserne var virkelig gode i og med at der også var sommer udsalg der 😉 jakken her kom hjem for en slik fra Japan. Det er første gang den er ude og blive luftet.

Mit outfit i dag er gået all in for tern. Så det blev tern på tern. Fik simpelthen så mange komplimenter af mine kolleger som synes det var flot og meget stilet. Det er sjovt at høre at folk synes det er flot og ikke mener at det kammer over med alt det grønne tern på tern. Jeg prøvede tern på tern i foråret og usikker om det var for meget og det i det hele taget var mig. Men her kan jeg bare sige at jeg føler mig rigtigt godt tilpas i tern på tern. Også er jeg glad for at jeg stadig kan have bare tæer i de høje stiletter. Det synes jeg er flottest til det er suit, elegante stiletter er prikker over i´et. Men hvad gør jeg når det bliver rigtig vinter? Nogen forslag?

SignaturChau

9 Kommentarer

 • Det er flot og med ret meget kant:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Åhh tak søde 🙂 Dejligt du kan lide det.
   Det er jo ret grønt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep, jeg skal ikke i det. Jeg ville få en fin mintgrøn ansigtskulør, men det er jo ikke et problem du har:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   hihi…jeg tror altså ikke du vil få en mintgrøn ansigtskulør 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh jo, er meget lys i huden, den reflekterer alt;-)

   Har skrevet en email om vores lørdagsprojekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – Hr. Kæreste har heller ikke været helt tilfreds de gange vi har været i Bangkok, som også har en masse Zara forretninger!

  Men godt du kom derind, for hold fast hvor er det her sæt lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   HA HA 🙂 mænd, men jeg forstår dem nu godt. Så det gælder om at de kan underholde sig selv mens vi piger kigger.
   Og tak – synes også det er helt ok. Så nu gik jeg all in for tern.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare fin ud Chau 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Jeans // rabatkoder