Mohair cardigan H&M vs. Acne

Nye sko “Street”

skjorte/hm men, lang blazer/monki, bælte/acne, bukser/hm, sko/wonhundred

Det var meningen at indlægget her skulle have været ude i går, men der skete så meget i weekenden at jeg kom fra det 🙂 Så kommer det her. Jeg har nye sko på fusserne. De er fra Won Hundred og jeg har cravet dem lige siden jeg så dem første gang. Også fandt jeg dem lidt af et tilfælde, fuldstændige nye på Trendsales til en super pris. Så var det haps. De har faktisk boet hos mig siden juni, men jeg har gemt dem lidt. Det har jo været dejlig sommervejr og jeg elsker at have bare fødder i sandaler, så det var mest dem som blev luftet. Men nu er det blevet efterår og passende at få dem ud. Jeg er meget glad for dem, for de er gode at gå i. Jeg har faktisk bare tæer i dem 🙂 Elsker at de er maskuline med feminin touch med en god tilpas hæl, så jeg ikke føler jeg går baglæns. Jeg har beskrevet dem her i tidligere indlæg.

Outfittet her er et jeg føler mig virkelig godt tilpas i. Jeg kan godt lide det enkle, men kommer du tæt på er der alligevel detaljer som gør forskellen. 2 ting ved dette outfit som har været super køb er klart blazeren fra Monki og bæltet fra Acne. Det er begge to gode basis sager som ikke har nogen udløbsdato. De holder bare gang på gang. Monki blazeren har vist 2,5 år på bagen og bæltet er mere end 1,5 år gammelt. Bæltet er vist et af de items som har optrådt flest gange her på bloggen. Det var lidt pebret i pris, men når man tæller alle de gange jeg har brugt det og glæden ved det, så er de penge forlængst tjent ind. Se close up af bæltet her.

Jeg elsker at have og finde sager som er holdbare og som vækker glæde hver gang med tager dem ud af garderoben. Har du også held med at finde holdbare sager i dit klædeskab?

SignaturChau

14 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mohair cardigan H&M vs. Acne