New In // Whyred new Alma Boots

Bubbleroom

Kender I hjemmesiden Bubbleroom? Jeg gjorde ikke før, jeg fik et tip om det. Og nu har jeg oset lidt derinde og hold op der er mange lækre sager derinde. Jeg elsker at få tip om hjemmeside og ose rundt derinde hjemmefra. Der man jeg i ro og mag kigge tingene igennem. Og lige nu er der også udsalg derinde så et værd at kigge forbi og gør et kup. Der er mange sager at finde på siden, til budgetvenlige priser og til de lidt dyrere. Klik på billedet og se mere af produktet.

Her er de sager jeg har valgt ud hvis penge voksede på træerne og det selvfølgelig stod i min baghave 🙂 Jeg er en sucker for sko og støvler, så det er tit her jeg kigger forbi først. Jeg fandt hurtigt to favoritter som er lige mig og som jeg tror på til sommer og lang tid frem.

Stiletterne her har den perfekte højde og den nude farvet er perfekt til sommer. Jeg elsker nudefarvet stiletter de har nemlig en forlængende effekt så man får længere ben. Jeg er vild med de her med ankelrem, synes det er vildt flot og feminin også hjælper de også med at holde foden på plads. De her vil være fantastiske til sommer til shortr, nederdele og kjoler.

Sorte enkle stiletter er et must i min garderobe. De her i lak er ikke mindre end perfekte. Jeg er selv ejer af 3 par lak stiletter og de har længe haft en plads i min garderobe. De går til rigtig mange ting. Jeg bruger mine lakstiletter både til hverdag på job og til fester, for de går til nærmest alt.

En af de ting jeg oftest har fået mail om jeg vil sælge har været min sorte blazer fra MONKI, denne her. Men er har jeg fundet en som ligner den rigtigt meget. Den er super fin og selvfølgelig en luksus udgave af min. Ellers se denne nedenunder, som er mere budgetvenlig.

Denne lange blazer med asymmetrisk skæring synes jeg er super cool og til prisen kr. 230,- er den altså et scoop.

Hvis ikke det var at jeg selv for under en uge siden har købt en læder nederdel, så var denne helt klart at overveje. Den er fra Gestuz i 100% lammeskind. Korte nederdele i skind er noget vi har set en del til i efteråret og jeg er sikker på at det er noget vi vil komme til at se meget mere til sommer.

Denne grå sweat med printet HOMIES kan jeg heller ikke stå for. Elsker det casual look den har og den vil være perfekt til et par højtaljer jeans eller lædernederdelen. Den er på udsalg til kr. 100,-

Jeg vil anbefale lige at tage et smut forbi Bubbleroom, også mens der er udsalg lige nu. Hvad synes du om de sager jeg har fundet derinde?

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Kender godt webshoppen, og har handlet der…
  – og du har ret… der er rigtig meget lækkert 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg kendte den ikke før. Men jeg skal klart ind og ose for fremtiden 🙂 Der er alt for mange lækre sager…farligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Whyred new Alma Boots