i Strik og skinny jeans

FRI og min juleferie anno 2013

Først vil jeg ønske Jer alle et godt nytår! Håber alle er kommet godt ind i det.
Det er min første dag på året hvor jeg blogger. Det er vildt at tiden bare er fløjet afsted og jeg har været væk fra bloggen så længe. Jeg har simpelthen haft blogfri i min juleferie. Jeg fik 14 dages ferie og har bare nydt det. Når jeg ikke får blogget regelmæssigt så er det ligesom jeg skal have et spark i røven for at komme i gang. Men I har kunne følge med på Instagram chauthetiger løbende, for der har jeg flittigt loadet billeder op 😉 Men nu er jeg tilbage igen og ugen begyndte hårdt ud med med en hel arbejdsuge 🙂 Det skal man lige vænne sig til. Men det har været en super god uge, jeg kan mærke at det var tiltrængt at komme væk. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så lang en sammenhængende juleferie. Jeg ved godt julen forlængst er slut og glemt. Men her et par enkelte snapshot fra min juleferie hvis I lyster 🙂 Julen blev fejret hos mine svigerforældre og videre til andet familie 2. juledag. Jeg håber I har haft en fantastisk jul med god mad, hygge med familie og venner og ikke mindst gode gaver 😉

Here it come….

Jeg fik 3 fine skåle fra Royal Copenhagen af manden. Faktisk er det hans firmagave, men han ved jeg samler på stel fra RC, så jeg er glad for at han valgte den gave, synes godt nok det er en flot firmagave. Den ene skål koster alene kr. 499,- De blev fluks taget i brug til slik og godter her i julen. Jeg selv fik et gavekort til Bellevue.dk hvor jeg kunne vælge oplevelser eller gaver. Jeg valgte noget så kedeligt som en håndstøvsuger, for jeg synes den vi har nu er ret træls. Den får jeg først engang i februar så jeg ved ikke engang om den er bedre.

Jeg har købt mig et nyt fad fra RC. Det er det nye fad fra dem og jeg elsker den ovale facon. Fadet er nemlig lidt dybere end det andet ovale de har. Synes det er perfekt at servere en god steg og der er plads grønt eller sovs uden at det løber ud over kanten. Det kan også bruges som frugt eller brødfad.

Svigerfars hjemmelavede dekoration med sager fundet ude i hans have. Han laver hvert år de fineste juledekorationer og jeg ville ønske jeg havde bare lidt af hans kreative sans.

Igen er det svigerfar som svømmer som en fisk i vandet når det gælder konfekt, som han står for hvert år. Han nyder hvert år at hygge med det og det kan man se og både fornemme. Han har bare sans for det kunstneriske generelt og alle børnebørn får til deres fødselsdag en fin tegning som illustrere en begivenhed som er sket det år som er gået. I år lavede han en ny version med lakrids ekstrakt. Hold da ferie de var gode – den bedste konfekt jeg nogensinde har fået. De fik altså også hurtigt ben at gå på.

Her er jeg lige kommet hjem fra en løbetur i julen. Det kræves det altså med alt det hygge og snack vi får indenborde. Jeg har min nye løbejakke og vinter løbetight på, især jakken er jeg mega glad for. Den er nemlig foret fortil og bagtil. Jeg er en frossenping så begge sager er perfekte i den kolde vintertid. Jeg tester også pt. Nokia Lumia 1020 smartphone, som er med 41 megapixel kamerasensor. Det er altså lidt vildt når man tænker at min Iphone kun vist har 5. Se mere på på min instagram profil.

Efter løbetur og brunch nåede vi på lille juleaften at komme i biografen sammen med min svigerfar for at se Hobbitten. Den er altså fantastisk. Det kan godt være at folk synes at der ikke sker noget i filmen og handlingen er tyndt. Men jeg er en sucker for det univers at jeg sluger det råt. Svigerfar og jeg fik da flere chok undervejs så vi hoppede på sædet 😀 Manden og JP er mere hårdføre 🙂 vi så 1. del sammen også sidste år og har allerede aftalt at vi tager 3. del sammen næste år.

I min postkasse lå dette fine sæt fra Essie og ventede på mig. Hold op det er super lækre farver, det er lige mig. Jeg er vild med Essies farver og den måde de navngiver farverne. Det var meningen jeg ville have den sidste røde farve på nytårsaften, men tiden løb fra mig og jeg nåede aldrig at få den på neglene, så jeg glæder mig til at der kommer en anledning til at få den på. Og hvis der ikke gør det, kunne jeg såmænd godt finde på at tage den på en hverdag 😉

Jeg fik også opgraderet min samling af hvidriflet middagstallerkener og frokosttallerkener fra Royal Copenhagen. Af mine svigerforældre fik jeg de nye dybe tallerkener, dem er jeg allerede super glad for. Manden er også begejstret for dem. Vi  har bevidst valgt det hvidriflet stel, fordi det er mest vores stil, vi kan godt lide det er enkelt i hverdagen og at det er maden som er i centrum. Så har vi valgt at supplere op med fade og skåle med megamusselt.

Bordet er dækket med juledag og servietter. Klar til at få sat retter på og vi kan gå om bord i julens lækre retter. I år fik vi gås med hvide og brunede kartofler. Svesker, medister, waldorfsalat, rosenkål, grønlangkål salat, sauce, ribsgele og til sidst ris a´la mande.

Jeg havde min nye sorte blondekjole på juleaften. Så stay tune hvis du vil se den 🙂

SignaturChau

6 Kommentarer

  • Super lækkert med Royal Copenhagen:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Jeg er vild med RC 🙂 så super glad for mere af det.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønt at du er tilbage:-). Du har været savnet:)
    Skønne gaver, jeg fik også en masse porcelæn fra den kongelige;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Hvor er du sød. Tak!
      Det er lækkert med porcelæn 😉 det er jeg kun enig i.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har altså været savnet i blogland Chau 🙂 Det lyder til at du har haft en god ferie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak søde du! nu er jeg tilbage efter en god juleferie 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

i Strik og skinny jeans