Drømmer lidt...

Black before thunder

t-shirt/ the dragon collection by hm, jeans og jakke/ zara, bælte / balenciaga, støvler / notabene

Sådan så jeg ud i mandags, hvor jeg havde lyst at have sort i sort på. Så blev det altså sådan i en lidt rå udgave af mig selv. Alle sagerne er af ældre dato og jeg kan se at jeg tidligere gik meget mere i sorte skinny jeans, læderjakker og støvler. Jeg kan stadig rigtigt godt lide det, men jeg kan bare også godt lide at være lidt “voksen” nogen gange 😉 eller jeg er ikke bleg for at prøve nye ting. Elsker at prøve nyt og afprøve grænser, altså alt med måde. Elsker at skifte stil, fordi for mig er mode noget som skal være sjov og ikke så selvhøjtidelig. Kan I have en god weekend!

I aften er jeg inviteret ud til et arrangement sammen med 2 tøser til dette arrangement Er spændt på at se hvad det går ud på.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Du ser virkelig bare fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du ser mega cool og rå ud i dit all-black outfit! Dejligt og inspirerende med et outfit helt anderledes end hvad du plejer at iføre dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde Line. Det er længe siden jeg har været i den stil, sjovt at man hele tiden udvikler sig.
   Men mode skal heller ikke være så højtideligt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer lidt...