Dennis Knudsen Skincare Anmeldelse

Spring Time

jakke / zara, nederdel / moss copenhagen , støvler / isabel marant

Sådan så jeg ud i torsdags hvor solen skinnede fra en klar himmel. Den eneste dag på ugen hvor det var godt vejr, ellers har det mestendels kun budt på grå vejr og blæst. Det gode vejr gav mig også lyst til at hive de nye støvler ud af boksen.

Jeg er meget glad for dem for det er et par jeg har spejdet længe efter. Jeg har haft dem i farven Taupe (lys oliven farvet) men på en eller anden måde så fik jeg dem ikke brugt, hvilket var super ærgerligt. For man gik super godt i dem. Så derfor har jeg besluttet at købe dem i farven anthracite, som bedst kan beskrives som gråblåsort 😉 Tror jeg bliver mere glad for denne farve. De er bevidst et nummer større end jeg plejer, for jeg kan godt lide det lidt “lange” look 🙂 yes I know…crazy hvor andre piger presser sig ned i et nummer mindre i sko, går jeg altså et nummer op 😀

Husk sidste frist for at deltage i min Give Away på Medinas skønne duft, lige her. Jeg trækker en vinder senere i aften og annoncere det hurtigst muligt 🙂

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dennis Knudsen Skincare Anmeldelse