Blue Denim and Blue Sky

Mikser du?

blondetop og nederdel / hm, tacy boots / isabel marant, tørklæde / by malene birger

Jeg håber I nyder påsken og er sammen med Jeres kære. Jeg nyder at have ferie, slappe af og bare være sammen med familien.

Her er jeg hoppet i favorit sagerne. Nederdelen har jeg haft i snart et år, men jeg er virkelig glad for den (stadigvæk). Jeg elsker det let vaflet materiale og strut forneden. Den har I også set flere gange på bloggen 🙂 Blonde toppen er forholdsvis ny og blev købt med et tilgode bevis, den er bare sød og passer til det meste i garderoben. Støvlerne er et wish come true og de dyreste støvler jeg har i garderoben (som jeg heldigvis fik på udsalg) Jeg elsker at mikse highstreet med dyrt, for jeg har ikke råd til at købe dyre sager hele tiden. Det siger mig heller ikke noget. For jeg elsker at blande dyrt med billigt, og når jeg køber, er det (tit) med hjertet og hvad jeg kan lide og ikke hvad der står i nakken. Elsker selv at se andre bloggere, der er kreative og som genbruger deres køb. Synes klart det er mest inspirerende at se andre mikse med high street med de lidt dyrere mærker, det ser jeg som en kunst. Det er ingen sag at klæde sig i det nyeste, dyreste og designerlabel i nakken hele tiden, synes jeg.

Jeg har en tommelfinger regel og det er at jeg kun må købe nyt af tøj eller andet jeg sælger, så jeg holder et excel ark hvor jeg opdaterer løbende. Det giver mig et overblik så det ikke løber løbsk 😉

SignaturChau

8 Kommentarer

 • Hvor ser du altså fin ud søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du fin Chau, og jeg er altså drønmisundelig på både dine nye støvler og dit nye lækre tørklæde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, du kan tro der også er meget i din garderobe jeg er misundelig over 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piiiiift, hvor er du lækker!:)

  Helt enig – Det er en kunst at kunne mikse highstreet med high end! Jeg forsøger selv at gøre det samme 🙂

  Og hvor er det i øvrigt skønt, at du er så glad for nederdelen! Den er virkelig også fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej et lækkert outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mikser også… og af samme grund som dig 🙂 og sjovt nok er det ikke kun de dyre ting som virkelig bliver favoritter… det er vist helt tilfældigt.
  Dit outfit er jeg virkelig vild med… sort/hvidt og med masser af detaljer…
  God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den nederdel er bare så flot!
  Jeg synes selv, jeg er god til at mixe dyrt og billigt. Nu har jeg ikke så meget dyrt, så det er vel mest billigt, high-street, haha. Synes det er en ærgerlig udvikling, flere af de “store” danske bloggere har. Tænker på en bestemt, som gik meget med Zara før, og nu er det pludselig dyre mærker, der skinner i gennem, fordi der er blevet råd til det. Ja, jeg prioriterer min lejlighed, bil og ferie før min garderobe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue Denim and Blue Sky