New In / Vanani Scarf

Blue Denim and Blue Sky

skjorte, nittebælte og denim jeans / hm, lak stiletter / by malene birger, ur / omega

Jeg vil snart gå på påskeferie og jeg kan ikke give udtryk for hvor meget jeg glæder mig. Ferie ferie ferie… 😀 det bliver dejligt og ikke mindst fordi vi trænger alle tre til det. Vi har alle tre skrantet og ikke rigtig kommet til hægterne, fordi vi alle klør på i hverdagen. Der har været meget bare drøn på i den sidste stykke tid. Det er der nok mange af Jer derude som kender til. Nu er det vores tur til at slappe af og holde ferie og dermed blog fri.

Så jeg vil bare sige “Hav en dejlig påske” alle sammen!
Og hvis du har påskeferie så hav en rigtig god ferie!

Jeg vil prøve at lave et par indlæg til Jer så bloggen ikke kommer til at være helt stille. I må meget gerne gå ind og kommentere dette indlæg det vil jeg virkelig sætte pris på, men også hvad har I lyst til at se mere af? alle er velkomne til at ytre deres ønsker og mening 😀 Masser af Love herfra!

 

SignaturChau

10 Kommentarer

 • Smukt outfit 🙂
  Jeg er vild med den denim på denim trend! Den vil jeg også kaste mig over her til foråret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   1000 tak!
   prøv det 🙂 jeg vil glæde mig til at se dig i det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  God påske ferie Chau 🙂 Min ferie står på hovedopgave skriveri, så hold gerne også lidt ferie for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak Ida, er kommet hjem fra en skøn ferie.
   Pøj pøj med opgaven søde! Misunder dig ikke 😉 men vi har alle været der.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit 🙂 Og go’ påske til dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde, den har været skøn.
   Håber også du har haft en god påske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er altså så seje, de stiletter. Elsker at de er så spidse! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, ja, de er cool. Er også vild med spidse stiletter 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Mus
  Fløjtende og uf en lækker røv i de bukser og nogle smukke ben – det hele kommer bare til sin ret.
  Knus fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   hej søde du,
   lækker røv…ha ha…tak 😀 du er for sød.
   knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In / Vanani Scarf