Om det at nyde...

Mit nye sæt fra Bilka

sæt / bilka , halssmykke / evita peroni , stiletter / by malene birger

Jeg kunne simpelthen ikke stå for det her fine sæt fra Bilka. Sættet består af 2 dele og ved at sætte det sammen som her, synes jeg at udtrykket bliver som en buksedragt. Jeg er vild med printet og fartstriberne i siden på bukserne, så der kommet et sporty udtryk indover. Ikke nok med det er det vildt dejligt at have på, som at gå med pyjamas hele dagen 🙂 Og der er lommer…åhh….de lommer, jeg elsker de er der. Sættet er desværre ikke længere i deres ugeavis, men jeg var forbi Bilka i dag og der var enkelt dele tilbage. Jeg handler jævnligt i Bilka, mest basis sager til mig selv og til JP bliver det til enkelte t-shirt og jeans. De ting vi har haft ar vi været glade for, så det er altså et kig værd.

Jeg har valgt at style sættet med en hvid pelsvest for at give det lidt hverdagsluksus og med mine hvide læder stiletter for at holde fremhæve den hvide nuance i sættet. Lidt pynt blev det også til med et halssmykke med store perler og stof med lidt farve. Kan I lide sættet og min styling?

SignaturChau

5 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om det at nyde...