Min debut med Rejsekortet gik til...

Om det at nyde…

skjorte / hm men, nederdel / hm, bælte / hilfiger men, sneakers / isabel marant

Hvad har jeg på hjerte …? Ikke en skid når det kommer til stykket. Ærlig snak. I øjeblikket synes jeg bare at jeg kæmper mig igennem alle mine gøremål hjemme, og ikke mindst på jobbet hvor der er drøn på. Weekenderne er virkelig tiltrængte og jeg kan mærke jeg er fuldstændig mat når jeg nærmere mig fredag. Det er bare dejligt at få lov til at faktisk ikke lave noget. Hvis nogen havde spurgt mig om det for et årti siden, ville jeg tænke øv…. tænk hvis jeg gik glip af noget. Denne weekend har vi virkelig ikke lavet noget. Manden og jeg var bare lige et smut forbi Torvehallerne og fik gået en tur (bare en lille en) Jep, det var hvad jeg fik præsteret denne weekend. Og det var bare mega rart.

Nu nyder jeg bare de weekender hvor der ikke er noget på programmet. Det nyder jeg virkelig i høj grad, meget mere end tidligere. Måske kommer det med alderen. Det gælder om at nyde det man har nu og være i nuet. For jeg ved at der altid vil komme noget lige rundt om hjørnet af dejlige oplevelser. Det ved jeg allerede for inden for de næste 14 dage venter 3 events som jeg glæder mig meget til, en tur til Malmø sammen med et vennepar og sølvbryllup. Apropos alder, ja, så er jeg også så småt i gang med at planlægge min 40 års fødseldag.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min debut med Rejsekortet gik til...