Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate & Give-away

New In // Nude Sandals

Kender I det, at når man endelig finder et par sandaler hos H&M online, som man bliver forelsket i og klikker på størrelser, opdager at din størrelse er udsolgt?…æv. Sådan var det med de her sandaler. Ville gerne have haft dem for længe siden, men så for ca. 2 uger siden, så jeg tilfældigt at de var kommet på lager igen kun  i str. 36. Så dem skyndte jeg at klikke hjem sammen med et par stribede shorts, som faktisk er på udsalg lige nu her Shorts er allerede en favorit. Jeg købte de marine blå først og de er bliver brugt nærmest non-stop her i varmen, også er perfekte både til job og fritid. De kan ændre udtryk ved brug af forskellige bælter og accessories. Jeg har allerede gået en del med begge shorts, sandaler de er bare dejlige at have på. De minder i stil en del om Birkenstock, bare med bling bling 🙂 Glad for de endelig er mine. JP kan ikke lide dem, han synes de minder ham om rugbrød??? Hvor kom den fra… måske er det sålen 😀

Husk at deltage i min Give-away lige under dette indlæg.

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate & Give-away