Sporty og status på projekt male hus

Bryllup S & R

Vi var til et rigtigt sommer bryllup lige før ferien. Det var med vielse i kirken og efterfølgende med velkomst drinks og snack i haven om eftermiddagen. Senere på aftenen mødtes vi alle på spisestedet hvor der var lagt op til mad, vino og dans. Der var mange gode taler, annekdoter og sange undervejs igennem middagen, så mange at toastmaster næsten ikke kunne nå alle indslag inden brudevalsen. Så de sidste taler og indslag kom oveni i hinanden, men det hele gik slag i slag. Og der blev danset brudevals lige før midnat. Sikke en fest og hold op mine fødder var færdige efter sådan en aften. Men sjov og hyggelig var det. Jeg elsker bryllupsfester, det er så romantisk og jeg kan ikke lade være med at knibe en tåre undervejs.

Jeg valgte at tage en grøn blonde kjole på, den er lidt festlig og fin, uden at overskygge bruden. Min grønne tibetvest var perfekt lige at tage over, da manden og jeg gik en lille tur da der opstod en naturlig pause. Nedenunder mine accessories til kjolen. Jeg havde 2 par stiletter med. Den hvide quiltet lædertaske er ny og fra Rebecce Minkoff. Guldarmbånde gave fra mor og fingerringe gaver fra manden købt i Kroatien.

Husk sidste chance hvor I kan deltage i min Give-away lige her

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sporty og status på projekt male hus