Nivea = sol & sommer

Maison Scotch Bikerjacket

Nogen gange har man lov til være heldig at finde den sejeste læderjakke, også på udsalg. Det var jeg og prisen på jakken var helt crazy at jeg måtte klikke den hjem. Jeg har ikke nogen bikerjakke, oh vel, læderjakke har jeg, men ikke den af slagsen, hvor der er store kraftige lynlåse ved ærmer og spænder. Sådan biker agtigt. Og dem jeg har kigget på har også været alt for dyre, også har der været en tvivl om den type jakke var mig og om den vil blive luftet ofte eller bare hænge i skabet. Du ved sådan biker bad ass agtigt jakke. Så jeg har bevidst gået udenom den type jakke.
Indtil jeg spottede denne her på udsalg, som passer til min pengepung, men ikke mindst de flotte detaljer den har. Den har det flotteste rygmærke med broderet detaljer og applikationer, i lammeskind som er smørblødt. Jeg kan godt lide den er lidt cool, men samtidigt feminin med applikationerne, fed kombi. Den er i øvrigt af mærket Maison Scotch, som jeg synes laver de fedeste jakker. Første gang jeg blev præsenteret for mærket er vel efterhånden et par år siden. Jeg husker der var en vendbar baseball jakke som jeg synes var helt fantastisk. Så har været på jagt lige siden. Youheshe.com fører mærket men der bliver de fine ting hurtigt udsolgt. Nu er denne min, så jeg må se hvor meget jeg får den brugt 😉 Men er den ikke for flot piger?

Husk at deltage i min Give-away lige her.

SignaturChau

14 Kommentarer

 • Nøj, hvor er den smuk Chau! Den kan jeg godt forstå du var nødt til at have – specielt til den pris. Glæder mig til at se hvordan du styler den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak 🙂 Glad for du kan lide den, selvom det vist ikke rigtigt er din stil. Men ja prisen så måtte den altså med hjem.
   Vi ses på onsdag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nice! Hvor fandt du den henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Thanks! Den fandt jeg også på fashionforme.dk 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så afsindigt cool!! Glæder mig til at se den i aktion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak smukke. Tænker måske at den kommer på på onsdag 😉 så kan du jo prøve den.
   Håber du lykkedes at få fjernet den alarm fra mine nye plastic fantastic sandaler 😀 Ses onsdag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fed! Blev lige lidt overrasket over ryggen må jeg sige, men det er egentlig meget fedt og en god kontrast. Glæder mig til at se den på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak Mette. ja ryggen er anderledes end på almindelig biker jakker, men det gør den bare endnu federe. Det gør den mere feminin og jeg elsker detaljer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt flot… godt køb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, ja nu blev den købt. Nu må vi se om den er mig… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW den er lækker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er ret lækker og biker ish 🙂 Ryggen er ikke så meget mig. Glæder mig til at se dig i den 🙂 Måske i morgen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde. Tak for i dag, nu fik du set den IRL 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nivea = sol & sommer