Hjemmelavet sushi
Noget af det færdige resultat af det vi fik købt i Torvehallerne. Glemte at tage billede af den flotte krabbe som mine forældre fik. Jeg fik slået krabbekløer itu og hulet kødet ud. Rullerne kan er ikke vist her, for de er i køleskabet, klar til at blive skåret ud.
Her er det sashimi tun og laks. Rullerne tættest på er toppet med kongekrabbe.
Laks og kam muslinger rullet med agurk, rød peber, enkelte med gulerødder, ristet sesamfrø og wasibi.
Sønnike fik en bowle med indbagte rejer og stegt laks sammen med gulerøddet, agurker og avokado. Det hele toppet ovenpå ris med ristet sesamfrø.
Vi fik igen lavet alt for meget mad så der var rigelig af det hele. Også til dagen efter.
ha ha… sushi er ikke det værste at have til dagen efter…
Det ser lækkert ud… og faktisk er det jo ret nemt at lave selv. Vi gør det tit om søndagen… et fælles hygge-madlavningsprojekt 🙂