Hjemmelavet sushi

Vinder – goodie surprise

Jeg havde jo udlovet en goodie bag til en heldig læser, som kunne komme med et bud hvad der er et must-have i en garderobe. Det var lidt i forbindelse med mit indlæg om læderjakken, som for mig er en must-have i garderoben. For mig kan den nærmest bæres til alt og bliver bare smukkere med tiden.

Så derfor var der en surprise Goodie bag på højkant. Det blev ovenstående sager, desværre faldt den røde blush nederst ud af posen og gik i stykker 🙁 æv, men jeg lover der kommer andet lækkert oveni.

Der kom mange fine forslag og hver og en kan jeg nikke ja til, men det var Annette D´s kommentar at et par fede sko/flotte sko kan redde næsten alt. Og jeg er ret enig med hende. For man kan have det flotteste tøj på, men hvis skoene ikke fænger eller ikke er holdt vedlige, så spiller det bare ikke 😉
Også er jeg bare generelt en sucker for fodtøj, det er nok den kategori jeg oftest finder must have i. Men det har de fleste vist allerede opdaget.

Tak for alle fine bud. Annette D, vil du være sød at skrive til mig? Der kommer en konkurrence igen om ikke så længe. So stay tuned 😀

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet sushi