Chau ♥ Object og give away

“De Tre Musketerer” – Østre Gasværk

I sidste uge var jeg i teateret for at se “De 3 Musketerer” på Østre Gasværk. Jeg har ikke været på Østre Gasværk før, så jeg glædede mig, i det hele taget er jeg ikke så tit i teateret. Hvilket er ærgerligt, fordi de gange jeg har været afsted, har jeg altid haft en fantastisk hyggelig aften.
Jeg havde inviteret min gode veninde med og vi begyndte aften med hyggelig tapas og drinks i foyeren. Selve stykket er baseret på klassikeren af Alexandre Dumas, selvfølgelig fortalt med en anden stil. Stykket var mega sjovt og godt stykket sammen med gode indslag af popmusik, som passede til historien, fyldt med rock and roll og klassiske popsange fra de sidste 3 årti. Stemningen var højt og den fik ikke for lidt på scenen og ikke mindst hos os. Man kunne jo næsten ikke lade være med at klappe og stemme med fødderne. Scenen, tøjet og skuespillerne var til UG. Jeg tænker at tage derind igen og se den med en anden veninde igen ;-D

Forestillingerne kører i Østre Gasværk indtil februar og derefter andre steder i DK, I kan finde kalenderen her.Vi havde en super hyggelig aften og har I ikke set forestilling endnu vil varmt anbefale jer at tage ind og se det med veninder,  familie eller kæresten.

KØB BILLETTER TIL FORESTILLINGEN HER

Du kan stadig nå at deltage i min give away lige her.

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chau ♥ Object og give away