new in // Harlekin kjole

IDUN svensk mineral skønhed

Jeg har stiftet bekendskabt med et par lækre produkter fra mærket IDUN. Det er nyt for mig, nok for en del danskere. Men mærket er svensk og forhandles bl.a. på apoteket. Mærket slår sig på at det er mineral makeup, som er udviklet og testet i samarbejde med farmaceut og dermatog svenske Marie Loden. Serien er udviklet med henblik på at folk med sart hud eller andre hudproblemer med fordel også kan bruge det. Deres produkter er alle beriget med plejende og beskyttende egenskaber for hud i alle aldre og til alle hudtyper.

Ved første øjekast synes jeg at produkternes emballage er smukt og det tiltaler mig, elsker at det er robust og kan tåle at ligge i min makeup pung uden at blive grimt. Æsken med de fire øjenskygger er så fint og kompakt, hvilket er et plus. Farverne er holdt i lilla/jord farver, som matcher mine nye briller, men også mine naturlige farver. Jeg er ikke den store øjeskygge bruger men vovede mig alligevel ud i forsøget og har efterfølgende brugt den op til flere gange. For når det kommer til make-up kan jeg godt lide at det er naturligt og ikke alt for meget pang, med mindre det er til den helt store fest. Den er let at bruge og blende ind i hinanden og da jeg som sagt helst kan lide naturlige og diskrete farver er denne super fin for mig som hverdagsbrug. Den kan købes her.

Læbestiften kan fås i 6 farver. Denne her er dybrød og en som jeg har brugt når jeg har været sammen med veninderne i byen. Den er ret flot men ikke en jeg vil bruge til hverdagsbrug i den stilling jeg er i. Den er som alt IDUN produkter lavet efter samme filosofi om at det skal være rene mineral produkter. Den indeholder plejende olier fra nordiske multebær som blødgør læberne. Den er silkemat og skal blot friskes op let i løbet af aftenen. Den kan købes her.

Jeg har haft IDUN lipgloss liggende i min taske og det er tit den som bliver fisket op fordi farven er diskret til hverdag og giver mine læber fugt. Farven hedder Anna. IDUN lipgloss findes i 12 smukke farver, fra skinnende perlemor til intens rød. Alle lipgloss er inspireret af roser i flotte nuancer, hvis naturlige farve afspejles i lipglossen.

IDUN Minerals’ højpigmenterede lipgloss er udviklet med udgangspunkt i, at de skal være så rene som muligt uden unødvendige tilsætningsstoffer. De er blandt andet fri for konserveringsmidler og parfume. Jeg elsker at den ikke er for klistret og ikke har den kvalmende frugtduft.
De indeholder blødgørende og nærende nordisk multebærolie, som giver en behagelig følelse. Indeholder også jojobaolie og E-vitamin (antioxidant). Jeg synes den bliver på læberne i lang tid. Den kan købes her.

Læs meget mere og find din nærmeste forhandler her. Kender I Idun og hvad er Jeres erfaringer?

Har du forresten deltaget i min give-away på en lækker strik lige her.  Psst… der ligger også en ekstra surprise bag til vinderen 😉

2 Kommentarer

  • Idun Minerals er et super lækkert mærke. Jeg har selv den lipgloss du viser, og den bliver flittigt brugt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Jeg er også fan især pga. det der bliver brugt. Det er et mærke jeg vil holde øje med, vil gerne prøve deres foundation.
      Lipgloss den er super lækker 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in // Harlekin kjole