IDUN svensk mineral skønhed

Juleshopping på chanti.dk

Der er ingen tvivl om at jeg elsker smykker, men hvem gør ikke det? Med de rigtige smykker kan det virkelig pifte et outfit op. Med tiden er det mest guldsmykker, som er blevet mine favoritter og elsker at mikse dem med mine andre guldsmykker på kryds og tværs. Og der er kommet lidt nyt ind på det sidste i form af et guldarmbånd og ørevedhæng.

Ofte kigger jeg forbi Chanti,  fordi de har et stort udvalg af smykker, men også fra mange mærker. Chanti har et stort udvalg i guld armbånd og pt. er det guld armbånd som hitter hos mig. Dette fine jeg bærer på håndleddet er fra Zöl. Perler og guld er en smuk kombi, og begge materialer har i mange år været mine fortrukne, så dette er jo skabt til mig.

Chanti har også et bredt udvalg af øreringe. Jeg faldt for de her et par små øre vedhæng fra Chanti. De er tilpas små med små sten, som jeg synes vil gå perfekt til mit mørke hår. Så kan de dingle i kamp med håret.

Chanti er det perfekte sted at købe julegaver hvis man vil forkæles eller forkæle ens nærmeste med nogle lækre smykker. Chanti har smykker i alle prisklasser, både billige og dyre. De pakker gerne smykkerne fint ind og har hurtig levering.

Til sidst men ikke mindst, så er der 20 % ved brug af denne kode: CHANTI20! Det er jo super dejligt ikke mindst i denne tid hvor der sikkert for mange skal købes en del gaver ind. Husk der er fuld returret helt indtil den 10. januar 2015.

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IDUN svensk mineral skønhed