Formidabel weekend

Black Swan slår til igen!

Så er pigerne fra Black Swan igen ude med en lækker forårs/sommer kollektion. Se lookbook her. Igen kan man denne sæson finde lækre og brugbare sager, som let kan styles fra job til fest ved hjælp af et smykke eller stiletter. Jeg ser et potentiale. Sidst jeg blev præsenteret for kollektionen var jeg allerede hook på en masse af deres styles og fandt senere ud af at nogle styles bare gør sig meget bedre når de kommer på end at være på en bøjle. Eksempelvis denne cardigan jeg fik sidste år, den er fantastisk i quiltet jersey og er virkelig nem at style på mange måder.

Jeg elsker tøj, som har flere muligheder og gerne lidt kant eller bare være lidt “skæv” med en lækker detalje. Her over har jeg samlet “lidt” af de sager, jeg skal se nærmere på. Jeg er fan af små jakker og striktrøjer, sat sammen med skinny jeans. Det er et look jeg selv elsker at gå i og som de fleste føler sig behagelig i. Især den printet jakke øverst er jo lige mig… Samler jo nærmest på små printet jakker.
Kollektionen bliver lanceret i februar så der er noget at se frem til. Jeg synes det ser lovende ud og glæder mig til at se tøjet når det kommer frem. Hvad siger I?

Se mere af kollektionen her.

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Formidabel weekend