familie julefrokost 2. juledag

Mine udsalgs favoritter

sale online inspiration

 

acne raya cardigan || adidas t-shirt || aw diego taske || aw mini marty taske || acne dancer nederdel || aw rockie taske || yves salomon parka || nike free || acne pistol fur 

 Der er udsalg allevegne både online og i de fysiske butikker, så fristelser er der rigelig af og det er svært ikke at blive fristet. Selv elsker jeg at sidde hjemme i ro og mag og surfe rundt i mine yndlings online butikker. Så her har jeg samlet de items som jeg ville klikke hjem hvis jeg havde et pengetræ.

Alle tre tasker jeg har fundet er fra Alexander Wang. Han laver sindsygt flotte tasker i fed tyk læderkvalitet og designet er tidsløst. Alle 3 tasker har været fremme i mere end 3 år, men de holder stadigt og priserne stiger lidt år for år. Så det er nu man kan gøre et køb som kan holde i mange år. Jeg elsker at designet er råt og klassisk på samme tid. Selvom jeg lige har fået 2 fra H&M x AW kollektion, så kan det ikke sammenlignes. Også er jeg bare en sucker for fede sorte tasker.

ACNE er også et mærke jeg er fan af, mest deres strik, som er fantastisk. Min Acne Raya grå cardigan har mere et år på bagen og den ligner sig selv som da jeg købte den. Raya cardigan er også steget i pris, tror den lange er steget med 600,-  siden sidste år. Det er altså vildt! Også her er der en god besparelse at hente på udsalg. Skynd dig der er kun en str. xs tilbage, men de er store i størrelsen og svarer til en str. S/M.

Jeg fandt også en nederdel i cashmere fra ACNe,  som vil være den perfekte vinternederdel sat sammen med tykke strømper og et par rå støvler og en lækker top. Det gad jeg altså godt gå vinteren igennem med.

Pistol støvlerne med lammeskindsfoer. Pistol er en klassiker efterhånden, og denne kan holde futterne varme gennem vinteren. Hvor lækkert er det lige?

 Apropos lækkert og holde sig varm hele året, så er drømme vinterparka altså fra Yves Salomon. Den prøvede jeg hos Støy Munkholm i julen og hold op den er nice og cool samtidigt. Den er dyr, ja, men også en klar vinter hit mange år frem. Jeg har en grøn parka i forvejen med kaninpels fra Marlboro Classics. En frakke, der har mere end 11 år på bagen. Så jeg springer fra nu jeg har en lækker parka.

Af de mere sporty sager jeg har fundet er den fine Adidas t-shirt som vil være cool at have under en enkel blazer sat sammen med et par fede læderbukser eller jeans. Også kunne man sætte et par Acne Pistol støvler til eller bare et par cool behagelig Nike free sneakers. Enkel, monokrom og behageligt 🙂

Det var mine udsalgs favoritter, som jeg vil gå efter. Alle sager er ting som er sat ned og som vil holde i lang tid. Når jeg shopper udsalg kigger jeg altid efter ting som jeg ved vil holde mere end en sæson og som ikke er trend præget. Også må det gerne vil lidt dyrere sager som man i forvejen har kigget efter og som kan fås til billigere penge.

Hvad går du efter til udsalget? og har du shoppet noget?

6 Kommentarer

 • Årh, du lokker helt vild med Pistols støvlerne! 🙂 Tror du, de bliver FOR varme med foer? Tænke tænke..
  Det er helt vildt svært at læse den blå tekst under billederne. Både farven og størrelsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   🙂 he he…det er farligt at læse blogs. Jeg er også vild med pistol støvlerne. Har dem uden foer men vil gerne have med engang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh lækre sager <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Kan ikke være mere enig 🙂 vil have det hele ….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækre sager søde 🙂 Du frister godt nok.
  Har lige bestilt sommerferie i USA, så skal slappe lidt af med shopping det næste halve år – selvom det bliver svært.

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, jeg har også været ret fristet og er kommet til at købe en ting fra collagen 😉
   Lækkert med en ferie i USA, der er så skønt og du skal til Californien.
   Fedt område!! misunder dig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

familie julefrokost 2. juledag