//god weekend!

craver dem her…

Jeg var for langsomt til at købe de flade loafers som Mango havde sidste år. De blev jo nærmest også revet væk i det øjeblik de kom ud på nettet. Hvilket jeg godt kan forstå, de var også ret pæne og lignede til forveksling Celine lækre version. Men nu har Mango igen i år lanceret en ny verson af den spidse loafer, som jeg går og overvejer om de skal med hjem. Der er bare to ting som holder mig tilbage er: 1. jeg har brugt alt for mange penge på shopping i denne måned. 2. om de er store i størrelsen? Er der nogen af Jer som ved om Mango har normale eller store størrelser?

Nu vi taler om sko størrelse så er der mange som synes det må være fedt at have en lille fin fod, men jeg kan kun fortælle at det er altså ikke altid er lige fedt, for det er ikke alle skomærker som laver sko ned til en str. 35, med mindre jeg skal forbi børneafdelingen. Og det gider jeg jo ikke 😉

Jeg skal nu heller ikke klage, for sko og støvler er ikke det jeg mangler mest af …. 😀 der er heldigvis mange lækre mærker som f.ek.s By Malene Birger som laver de lækreste stiletter ned til en str. 35. Og flere af de store modehuse laver dem heldigvis også.

Find de spidse loafers HER Skal … skal ikke 🙂

Billede fra @HannahCrosskey på Instagram

SignaturChau

10 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//god weekend!