Band of jules

//Farver og striber

sonia rykiel for hm jakke || ganni nederdel || acne loma støvler || DW ur || louis nielsen briller

Jeg har altid været glad for farver og små detaljer i tøj. I perioder kan jeg gå udelukkende i sort, gråt og dæmpede farver, men farver forsvinder ikke helt fra garderoben. De dukker op i ny og næ, for jeg er ikke blackster typen. Det vil være for kedeligt i længden for mig. Jeg elsker at “lege” med udtryk, tøj må gerne have en skæv detalje, som giver kant. Det må gerne skilte sig lidt ud fra mængden. Men samtidig stadig være tøj som kan bruges i hverdagen uden at man går og ligner en klovn 🙂 elsker tøj som har lidt humor eller har en detalje som gør man overraskes. Jakken her i strik er fra en af de første designer samarbejder H&M havde. Jakken er nemlig fra Sonia Rykiel x H&M fra 2010 og en af de ting jeg blev forelsket i da de viste de første billeder fra kollektionen. Tror jeg var den eneste i bloggerland som hapsede den med hjem 😀 jeg er stadig meget glad for den, for den er super behagelig at have på og går til det meste. Her har jeg sat den sammen med en stribet nederdel som passer til Sonia Rykiel stilen, den franske og underspillet spil, hvor striber nærmest er indbegrebet af fransk elegance. Sættet blev girly og skævt med en skjorte med dødningehoveder, broche formet som krone og en badge med en edderkop.

Nu vi er ved tøj med humor og skæve detaljer, så glæder jeg mig rigtigt meget til at fortælle Jer om et nyt samarbejde her på bloggen. Det er med et nyt brand, et mærke hvor der bliver leget med materialer, farver og ikke mindst humor. Ret finurligt og energisk, som jeg personligt finder ret overraskende og nyt. Et univers som elsker at lege med udtryk ligesom jeg. Så stay tuned…

Husk I stadig kan nå at få 15% rabat på alle ure fra Daniel Wellington ved at bruge rabatkoden inden betaling – thetiger– og den gælder frem til den 30. april. (Der er fri fragt deres ure) Læs mere om mit ur HER.

Har du husket at deltage i min sodastream Play Maskine,som er på højkant lige HER

SignaturChau

8 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Band of jules