Should have been Friday

Husk nu at rense – morgen og aften …

Noget jeg har lært med årene når det drejer sig om ansigtpleje så er det ordentlig rens af ansigtet morgen og aften som kommer forud for alt andet. Før var det bare noget som skulle overstås om aftenen, men nu er det en hel naturlig del af mit aftenens ritual. Det er dejlig følelse at få renset ansigtet og vide at den er ren og klar til en god creme. For det giver slet og ret ingen mening, at smøre sig ind i alverdens dyre cremer, hvis ikke man gider at rense sit ansigt om aftenen. Det er penge ud af vinduet, så gør huden klar til en god pleje. Det kan altså godt betale sig…

Jeg har læst at der går over 40% af de danske damer i seng uden at have renset deres ansigter. Det overraskede mig at det var så mange og derved ret mange danske pudebetræk, der således må opleve at blive snavset af foundation, sved, rester af mascara, rouge/blush/pudder, forurening osv. Tænker der må være en masse piger som bare ved at rense huden om aftenen, ville få pænere, blødere og strålende hud.

Min hud har været ekstrem sart og er stadig sart, bare ikke på samme måde som før. Den har fundet styrken igen ved jeg sørger for ikke at over behandle den. dvs. jeg bruger maks. skrubbegele et par gange om ugen og bruger produkter som er milde. Jeg kan heller ikke undvære min vaskeklud som jeg synes er rar for den fjerner/skrubber mildt de døde hudceller væk uden at være for barsk ved huden.

pt. er mine yndlings renseprodukter fra MÁDARA. Min hud har trængt til pleje efter en tør vinter og her har MÁDARA været en hjælp til at rette op på balancen. Deres produkter er økologiske og indeholder ikke nogen skadelig stoffer/kemi, hvilket i mine ører er et plus.

MÁDARA Cleansing Milk, den er cremet med en beroligende effekt. Den er baseret på havre og lindeblomster, der renser huden blidt og effektivt. Min hud føles ren og blød uden en stram fornemmelse. Den er meget mild så kan også bruges som mild makeupfjerner rundt om øjnene. Det er jeg ikke brugt for jeg bryder mig ikke om den fedtede fornemmelse om øjnene, så har brugt en anden istedet for. Men rart at den er så mild. Fjernes let med en fugtig vatrondel. Til alle hudtyper.

MÁDARA Balancing toner, er en økologisk og parabenefri skintonic til normal og kombineret hud. Den styrker i dybden og afbalancerer fedtede og tørre ansigtspartier ved hjælp af vejbred, kamille, agurk og rosenvand. Jeg har brugt den til at tørre mit ansigt efter jeg har brugt rensemælken, bare for at være helt sikker på, at alt er kommet af, og til at få overskydende vand af. Min hud føles frisk og klar til en god creme som får lov til at virke natten over.

Alt i alt en god oplevelse og vil mene produkterne er gode til sart og tør hud. Husker du at rense dit ansigt om aftenen? 😉

Fås hos MAGASIN og Helsam. Køb MADARA HER

Produkterne har jeg fået tilsendt, men holdningerne mine egne.

 

 

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Maria Ørum

    Jeg husker det hver aften,men gør det sjældent om morgenen andet end med vand

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Det er så vigtigt for din hud. Fedt at du er flittig med at rense huden 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Should have been Friday