Bjørn Wiinblad på ARKEN

Should have been Friday

vrs blusetop || hm bukser || hm stiletter || mymycph taske

Indlægget her skulle have været ude i går aftes 🙂 Men lidt teknik gjorde det ikke blev udgivet.

Hvor er det altså bare skønt at det er fredag og der er weekend forude. Lige nu er vejret super dejligt, men det ser ikke for lyst ud for weekenden i følge meteorologerne. Vi må håbe at de ikke får ret.

Jeg har en ting med spidse sorte stiletter, kan ikke få nok af dem. De fungerer altid og året rundt. De her fra H&M Premium i sort ruskind og da de tidligere på året var sat voldsom ned, blev de fluks lagt i kurven. Jeg har en ny top på fra VRS. Den er så fin med den diskrete blonde ved ærmegabet. Ærgerligt at billeder desværre er blevet sløret, men den er så fin. I den sidste periode har mit blik været rettet mod VRS hvilket har betydet at der er kommet lidt hjem derfra. Det er svært at dy sig når de reklamere med 25,- pr del.

Den lille lædertaske med navnet Marie er et fund fra mymycopenhagen, som jeg var så heldig at finde på deres stocksale for en lille måneds tid siden til ingen penge. Jeg havde nemlig gået og luret på den et stykke tid, så da jeg så mit snit til at smutte forbi deres stocksale, greb jeg chancen og håbede på at lykken tilsmilede mig. Minsandten om jeg ikke var heldig at komme hjem med Marie lille og den store i nubuck skind 😀 Marie er lille, enkelt og rummer lige det praktiske, det er tit den taske jeg har på når jeg lige skal forbi købmanden eller når man bare skal en tur i byen. Er sikker på at Marie taskerne bliver trofaste følgesvende for fremtiden. De er jo klassiske og minimalistiske i deres udtryk og jeg spår dem lang levetid i min garderobe.

Jeg håber I alle nyder det gode vejr. Vi har netop startet grillen, for vi får besøg af mine forældre og bror som lige slår et smut forbi os efter deres Jyllandstur. Sikkert godt trætte efter sådan en bil tur. Vi byder på grillkylling, stegte auberginer, grillet majs og en italiensk pasta ret med mix svampe. Vi har været forbi det italienske marked i dag og fik købt lidt italienske specialiter. Det ligger lige bag ved Fisketorvet, har I været der forbi? Det er et sand mekka for dem som ikke kan få nok af den italienske gastronomi og vino 😉

Husk i øvrigt at deltage i mine 2 give aways som du stadig kan nå at deltage i. Go sommer!

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Er helt vild med dine sko 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • super flot med de mønstrede bukser og de spidse sorte stiletter til…
    – jeg kender ikke den butik med italienske specialiteter, men skal helt sikkert forbi, næste gang jeg er i kbh… for jeg elsker… italiensk mad… som i, godt jeg ikke bor i Italien for så ville jeg være monster tyk… ha ha

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      tak søde 😉 mønsteret bukser hitter og giver det lidt spræl.
      Åhh..du skal forbi marked, det er lige dig 😉 man går lidt amok derinde. Simpelthen så mange lækre italienske specialiter og andre lækre sager.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bjørn Wiinblad på ARKEN