I lille rød blonde kjole

I Sort og en lækker kode til jer

hm t-shirt || monki nederdel || mango loafers || thelin læderbælte || julie sandlau ørering

Jeg nævner ikke noget om valget for det har vi vist fået tunet ørerne nok med de sidste 3 uger 😉 så det bliver vejr snak..hø hø…Træls at vejret ikke rigtig kan forstå at det er sommer i kalenderen. Jeg sidder lige nu med cashmere trøje og strømpebukser, ikke særlig sommer venlig tøj. Det var meget bedre i starten af sidste uge, der havde jeg bare ben og luftig nederdel. Mere af det tak.

Jeg er mega glad for mine læder loafers fra Mango som jeg viste HER. De er så alsidige og kan bruges som her eller til et par skinny jeans med og uden sokker. Jeg fik dem på tilbud for en lille måneds siden, men så kom de på fuld pris kort tid efter, da I spurgte efter dem. Men nu har jeg en lækker kode 6VIP12, som lige nu giver 30% ved køb af en vare, så de kan med fordel bruges på de her eller andet lækkert.

Selv har jeg brugt koden til denne søde bluse sag 🙂 Skriv lige hvis du finder noget som er lige mig.

Rigtig god fredag og weekend!

SignaturChau

12 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I lille rød blonde kjole