Nivea Micellar Water Give away

Friday yay

hm trend t-shirt || hm trend nederdel HERE || adidas stan smith sneakers HERE || DW ur HERE

Mit outfit afspejler at sommervejret er på retur for jeg har trukket i lang strik nederdel, cashmere tørklæde og lukkede sko. Nederdelen i ribstrik er fra hm trend, ny og er lige nu på udsalg online. Den er i tyk og kraftig ribstrik, som falder tungt. Virkelig behagelig at have på.

T-shirt er også ny, generelt er jeg stor fan at basis sagerne hos hm trend. Jeg skriver ikke rigtigt om, hvad jeg finder af basis sager, men i den sidste periode har jeg købt mindst 8 t-shirt/toppe derfra. Mange af dem kan desværre ikke fås online, men jeg har bl.a. købt de her to t-shirt med silkeblanding, fantastisk til prisen lige HER

Mine hvide Stan Smith er en sneakers favorit allerede. Det er tit dem som kommer på fødderne når jeg lige skal hen til købmanden. Velcro er et hit for mig 😀 Dem kan jeg anbefale også er tilmed til en god pris. Se hvor de kan købes øverst under billedet.

Mit ur er fra Daniel Wellington, et klassisk og enkelt ur som går til nærmest alt. Til dette outfit kom uret med det chokolade brune rem på fordi det sorte synes jeg vil være for hård en kontrast her. Du kan i øvrigt få 15% rabat på alle ure ved at bruge koden DWtiger i rabatkodekassen inden du går til kassen!

Rigtig god fredag aften!

Husk at deltage i begge mine give away på lækre beauty produkter lige HER og HER

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nivea Micellar Water Give away