H&M Studio Fall/Winter 2015 Collection

Glimt fra hverdagen

Her en omgang glimt/shots fra hverdagen i august måned og seneste tid. Måneden bød på fantastisk sensommer vejr endda med mulighed for at bade i havet og sole sig på terrassen. Sidstnævnte er mest mig, for jeg synes vandet er for koldt på de her breddegrader 😉 Følger du mig på instagram @chauthetiger har du nok set billeder der 🙂
strand risskovVi valgte at besøge svigerforældre i Jylland, fordi det lige passede med et arbejds event. Og som sagt var det en af af de dage med høj sol. Weekenden bød på fantastisk vejr så JP hoppede i vandet flere gange. Han er en vandhund og elsker det. Og jeg…jeg går på badebroen med en flagerende sommerkjole… (som der desværre ikke er billeder af)have toveLækker terrasse og have som vi bruger meget tid udenfor når vejret er der. Der bliver hygget og spillet kroket i stor stil. Her er der dækket op til frokost inden vi drager hjemad.midJeg fik set golf i Himmerland i forbindelse med Made in Denmark 2015. Fantastisk event som jeg håber at opleve igen næste år. Stemningen kan ikke beskrives og skal opleves. En af de ting jeg synes var utroligt, er der kan være bomstille når der er over 500 mennesker samlet et sted, blot fordi en lille hvid bold skal trille ned i et hul. Det var vildt!
luft kageSvigermor fyldte år samme weekend, så hun blev fejret med sang og gaver. Her er det hendes luftkage, som er fantastisk. Luft er nok ikke den rigtige betegnelse, for der er gods i kagen. Den smager af sommer og sol. Mums! Den skal jeg have lavet en dag…lovechildTuren i Jylland bød også på en lidt uventet shoppetur med svigermor. Jeg kom bl.a. hjem med en ny nederdel fra Lovechild1979 i 100% silke. Her er jeg hoppet i den med en lyseblå skjorte, læderbælte og lyse pumps. Hele outfittet et købt på udsalg igennem tiden.
dw blackJeg er simpelthen så glad for mit nye ur fra Daniel Wellington, så glad at jeg har taget mig selv i at se om swarowski krystallerne i urskiven kan fange lyset 🙂 Mit ur kan fås HER Du kan få 15% rabat ved at bruge koden DWtiger i rabatkodekassen inden du går til kassen! striber hm Jeg har haft highstreet på fra top til tå tilmed med miks af farver og striber. Begge dele fra H&M. åhh…kunne godt tænke mig at sommeren kunne varer i et par måneder mere. De sidste par dage har heldigvis også været helt dejlige og jeg har stadig bare ben og sandaler. Virkelig noget jeg nyder.holm og bertungJeg har besøgt søde Lene og Palle hos Holm & Bertung og som sædvanligt bliver jeg altid imponeret af deres flotte trappe som man bliver mødt når man skal besøge dem. Det er den trappe jeg har taget flest billeder af nogensinde 🙂
jurlique30Jeg har været til hyggelig beauty event for at fejre Jurlique 30 års jubilæum med kage og rabarbarsaft. Mums! rain og euroI søndags var det grå vejr og regnen silede ned. Efter rengøring blev tiden brugt på stille stund sammen med det store Eurowoman blad. Og det passede med vejret at jeg duftede af CLEAN Rain 🙂 Det hele skyllet ned med en dejlig varm kop Matcha Green Tea.

Jurlique Rose håndcreme kom på hænderne så de blev forkælet imens. Den er forresten udvalgt til at repræsentere Jurliques jubilæum i form af en 150 ml limited edition med navnet Precious Rose. Det er en let, ikke-fedtende creme som giver fugt samtidig med den beskytter hænder og  negle. Håndcremen fås nu i Magasin og i øvrige forhandlere i denne uge (i København har de en stor pop-up store ved hovedindgange.

Det var lidt glimt fra hverdagen. De kan også ses på instagram @chauthetiger. Håber du kan lide de her indlæg, som giver mulighed for at skrive lidt mere end på instagram. God aften! ♥

 

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Studio Fall/Winter 2015 Collection