Friday yay

Dufte alle vegne

Tænker du over hvor ofte du udsættes for parfume i hverdagen? Prøv at tænke over det ellers prøv test dig selv på parfumefrihverdag.dk og se resultatet. Flere og flere danskere har fået konstateret parfume allergi og jeg tænker det skyldes vi bliver udsat for dufte i alt for høj grad end tidligere. I sådan en grad at det svært at undgå og derfor bliver ufrivilligt. Der er sågar nogle som mener at rent er lig med det skal dufte af noget. Jeg synes, vi bliver bombarderet med parfume eller duft alle vegne, det værende på jobbet, når man er ude og handle, i ansigtcreme, i bodylotion, æble duft sprayen på jobbet, rigtig mange ting har kunstig duft som er tilsat.
Hjemme hos os prøver vi at minimere parfume ved at købe NEUTRAL vaskemiddel og sæbe. Det er mest til hensyn for vores søn, som har lidt af eksem og har det stadig i ny og næ, men heldigvis ikke noget i sammenligning som tidligere. Lægerne har ikke kunne finde ud af hvad det skyldtes, hvilket har været frusterende, når det var værst. Så som forældre har vi valgt at vælge et produkt som er så “ren” som overhovedet muligt på det område, for her kan vi i det mindste gøre en forskel. Personligt har jeg det også bedst ved at sengetøjet er duftfri. Tanken om at det er parfume fri gør mig tryg, også elsker jeg at det kommer til at dufte af min skønne mand når han har ligget i det 😉

Hvad med dig? Tænker du over hvor meget parfume du bliver udsat for i hverdagen mere eller mindre ufrivillig?

Videoen her er ikke noget jeg kan nikke genkendende til, men se selv om du kan 🙂 Den er overdrevet i sin fortælling, men alligevel tankevækkende.

Indlægget er sponsoreret.

Iøvrigt er lørdag d. 26. september dagen, hvor NEUTRAL markerer dagen som en mærkedag for en parfumefri dag. Du kan også ved udvalgte steder ml. kl. 12 og kl. 15 finde fagfolk som kan guide dig og komme med god råd hvordan man bliver mere parfumefri. Se HER hvor du finder dem.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday yay