Jurlique new routine

Daniel Welllington nato ur // Rabatkode

dw ur jul 2015Jeg er vild med Daniel Wellington ure, især for deres enkelthed, vejer næsten ikke noget også passer de til mange stilarter og dermed noget som falder i de fleste smag. De har så mange fine modeller både med læderrem, i glat læder eller i kroko præget læder, eller som her med deres NATO armbånd. Armbåndet kan let udskiftes og vupti så har man et nyt ur. NATO armbåndet giver uret et maritim look, som gør uret sporty i forhold til dem med læderrem. Se udvalget til damer HER. I det hele taget synes jeg at Daniel Wellington urene er ret lækre, min oplevelse af dem er, at de er i høj kvalitet for jeg har gået mine ure nærmest non-stop og de ser stadig fine ud. Personlig vil jeg blive super glad hvis jeg fik et ur derfra i julegave for det er et klassisk ur som har en lang levetid. Lige nu har de et juletilbud og pakker alle gaver fint ind i lækre gave æske samt fri fragt.

Lige nu kører de en julekampagne “DW watches as The perfect Christmas gift” så du og alle mine kære læsere kan få julerabat på 15% rabat ved at bruge koden Thetiger15 husk at bruge koden ved betaling så bliver rabatten trukket fra original prisen. Jeg overvejer allerede at købe et ur til min svigerfar. Det skal være Dapper Sheffield uret, som jeg tænker er lige noget for ham.

Er du begyndt at købe dine julegaver?

Indlægget er lavet i samarbejde med Daniel Wellington.

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jurlique new routine