When the snow arrived...

Give away – lækre olier fra Plaisir

plaisir2I aften er der disse lækre olier fra Plaisir på højkant. En heldig læser kan løbe afsted med dette kit til selvforkælelse. Det er Plaisir Beautifying Face oil og Plaisir Beautifying Body oil – begge lækre olier bl.a. med Jojobaolie, rapsolie, sheasmør-ekstrakt, macadamiaolie, squalane og E-vitamin – Fire fantastiske ingredienser, der både reducerer rynker, øger hudens smidighed, fugter, plejer og styrker huden. Jeg elsker olier både til ansigtet og kroppen, det smelter i med huden med det samme og huden føles gennemfugtet hele dagen.

Plaisir Beautifying Face oil: Denne olie er let og super blød, tilmed er den duftfri, som ikke nogen duft overhovedet. Den er perfekt her i vinterkulden og især blæsten kan være hård ved huden. Der hjælper den og styrker huden. Udover flaskens lækre indhold, så er flaskens design super elegant. Frostet glas med sølvtop og enkeltheden gør at den pynter ude på toilettet.

Plaisir Beautifying Body oil: Dette er en bodyoil og duften er altså uovertruffen. Simpelthen noget af det skønneste at smøre sig ind i efter bad. Duften er mild, men frugtagtigt. Let at smøre ud pga. den bløde konsistens. Den trænger ind i huden hurtigt. Og ligesom med face oil rummer den også alle de lækre ingredienser som er med til at styrke, fugte, pleje huden samt med en opstrammende effekt. Her er produktets design iøvrigt lige så lækker, som ansigtsolien med frostet glas og pumpetop. Det fungerer super fint.

Du kan være med i lodtrækningen om de her 2 olier fra Plaisir ved at:

  • Del dette blog indlæg på din Facebook væg.
  • Følge mig på bloglovin her: thetiger.dk  gerne give indlægget et lille ♥  hvis I har lyst.
  • Læg en kommentar her så jeg ved du deltager 🙂 

Husk i øvrigt at deltage i alle mine jule giveaways. Du finder dem let ved at skrolle ned igennem bloggen.

Vinder er fundet og kontaktet via e-mail. TAK til alle som deltog. Godt nytår!

Give away er sponsoreret ved at jeg må udlodde et sæt, holdningerne er som altid mine egne.

 

SignaturChau

32 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When the snow arrived...