Udsalgskøb og tips til gode online udsalg

Goodiebox December 2015

goodiebox dec 2015Årets sidste Goodiebox er landet, faktisk gjorde den det lige før jul. Hvilket har betydet at jeg har haft mulighed for at prøve de lækre sager i julen. Årets sidste box  er lækker, meget bedre end den fra november, hvis jeg skal være ærlig. Der er nemlig kun én ting herfra som jeg kunne have undværet, resten er jeg glad for og et par af sagerne kendte jeg godt i forvejen. Den indeholder 6 forskellige ting.

December Goodiebox indeholder:
Wella System Professionals Luxe Oil Reconstructive Elixir – 129 kr for 100 ml her.
Jeg er vild med denne hårolie, den glatter mit kruset hår og giver det glans samtidig med det bliver blødt. Indeholder ingredienser som argan, mandel-og jojobaolie som genopbygger håret. Og duften den er jeg altså ret vild med. Størrelsen er ikke fullsize, men det gør ikke noget, for så kan den være i håndtasken.

The Body Shop Frosted Plum Body Butter – 200 ml for 175 kr her.
Denne body butter er en kending som jeg var så heldig at få i en goodiebag i november. Så begejstring var ikke mindre stor da jeg fandt den i boxen for det er en klar favorit i denne box. Jeg elsker Bodyshops Body Butter som jeg kender i forvejen og denne er i en hel ny fantastisk duft med bl.a. af blommer fra tyrkiske frugthaver. En vinder, som jeg faktisk har på lige nu.

Tromborg Lip Gloss Combination. Den er simpelthen så fin denne lille palette i en fin indpakning med fire farver lipgloss, perfekt at have med i tasken. 230 kr her, fås i flere farver. Denne kom i fullsize og allerede her er boxen pris fuldt levet op til fuld valuta.

Estelle & Thild Bioclenanse Multi-Action Facial Toner – 170 for 150 ml her.
En økologisk ansigtstoner fra det svenske brand Estelle & Thild. Indeholder vitaminer og aktive ensymer til huden efter rens. Den dufter også ret godt.

Petite Affaire Navy Hair Scarf – 69 kr
Et sødt blå hårbånd, som er den eneste ting i boxen jeg kunne undvære. Det er med ståltråd, så man kan sætte det. Mit var desuden plettet med pudder da jeg modtog det 🙁

Hari Tea – på tilbud ned til 14,95 kr for 16 breve her.
Jeg elsker te og drikker det i spandevis hjemme og på arbejde. De her to breve kender jeg i forvejen. De er let krydret og aromatiske i duft.

Alt i alt en super fin december box. Fællesnævneren for indeholdet af boxen må være at det meste dufter himmelsk.

Kunne du tænke dig at modtage en månedlige overraskelse og blive forkælet, eller give det til en kær veninde eller mor? Så er Goodiebox altså sagen. Man har mulighed for at teste en masse lækkert dullegrej i mindre størrelser, så kan man vurdere om man vil købe det i full size. Det er et månedligt abonnement til 159 kr inkl fragt, og kan bestilles lige HER

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgskøb og tips til gode online udsalg