NEW IN // It is Fringetastic bag

Udsalgskøb og tips til gode online udsalg

amory parka jakkeamory parka hætteDer er udsalg alle vegne og hold op der er mange lækre sager, som jeg snildt kunne lægge i kurven. Jeg har vanvittig svært ved at styre mit shoppegen. I år har jeg mærkværdigvis valgt at lade pengene gå til overfrakker. Og hvad tænker jeg lige når vintervejret i år har vist sig at være ret lun. Der har bare været ret mange fine frakker i år i modsætning til de sidste par år eller 3, hvor jeg har holdt mig til skindet. Men mon ikke vi får vintervejr sådan bidende koldt med minusgrader lige rundt om hjørnet? Jeg er i hvert faldt beredt. Indtil videre har det mest budt på hård blæst og masser af vand, hvilket også gør det ret koldt og klamt.

Frakken jeg viser her er fra ACNE og hedder Amory Dark Green og den er på vej hjem til mig. Det var slet ikke meningen og jeg vil sige at det faktisk er mandens skyld at jeg blev forelsket i den, for vi var kort i Kbh lige inden jul på kærestetur (se mere hvor vi var henne på instagram @chauthetiger) hvor han opfordrede mig til at prøve frakken flere gange. Flere gange… 😀 Selvom jeg ikke synes den var noget for mig, som den hang der på bøjlen, men han synes den var mega lækker, så jeg gjorde det for hans skyld 😀 også blev jeg selvfølgelig forelsket i den. Men da jeg så prisen, lagde jeg den pænt fra mig. Jeg aftalte med manden at den ville jeg holde øje med til udsalget og vupti så kom den på på udsalg hos Støy også blev den altså klikket hjem.

Apropos klikke så elsker jeg at shoppe online, fordi det er hyggeligt at sidde hjemme og det er mindre stress. Det er også meget mere overskuelige, da jeg i ro og mag kan sidde og vurdere hjemmefra om det er noget jeg har interesse i. Butikkerne er iøvrigt proppet med mennesker disse dage, så jeg foretrækker klart at sidde hjemme med en varm kop kaffe eller te med lune sokker på fødderne.

Jeg har allerede oset igennem et par af mine favoritter online steder. Her har jeg samlet lidt til jer så I kan sidde i ro og mag hjemmefra. Jeg begynder med highstreetmærkerne og ender med de dyre og lækre mærker til sidst. Hvad med dig? har du online shoppet?

H&M: Op til 50% rabat på eget mærke. Min yndlings highstreet online side og gå også forbi deres fysiske butikker, som tit har bedre udsalgsrabatter end det du finder online.

ASOS: Op til 50% rabat at hente på både eget brand, highstreet- og luksusbrands.

NELLY: Op til 80% rabat på egne mærker og mange andre brands.

WAKAKUU: Her finder du lækre mærker både danske og internationale. Især deres udsalg kan der ofte opnås 70%

BESTSELLER: Spar Op til 50% rabat på Bestsellers brands; f.eks. VILA, ONLY, Object og Vero Moda.

& OTHER STORIES: 30-50% rabat på eget brand.

WEEKDAY: Op til 50% rabat på egne og andre brands.

STYLEPIT: Op til 50% rabat på danske og internationale brands.

BOOZT: Ret store rabatter på danske og internationale brands.

ELLOS: Spar op til 50% rabat på egne og andre brands.

ANDSNEAKS: Op til 50% rabat på sneakers fra f.eks. Adidas, Nike og New Balance.

ZALANDO: Op til 50% rabat på danske og internationale brands.

SARENZA: Op til 50% rabat på danske og  internationale brands.

URBAN OUTFITTERS: Op til 50% rabat på internationale brands.

STYLEPASTE: Spar op til 50% rabat på danske mærker og internationale brands, bl.a ACNE, CARVEN, MISSONI og A.P. C

LUISAVIAROMA: Spar op til 50% rabat på internationale luksusbrands (ingen told og gratis fragt).

MYTHERESA: Spar op til 50% rabat på store, internationale luksusbrands (ingen told).

NETAPORTER: Spar op til 50% rabat på store, internationale luksusbrands (ingen told).

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // It is Fringetastic bag