Glædelig Jul!

NEW IN // It is Fringetastic bag

proenza mediumGlædelig bagjul! Håber du har haft en dejlig jul og du har sikkert fået mange gode julegaver. Med alderen er det ikke julegaverne som er i fokus. For mig personligt er det klart maden og hygge med familien, og ikke mindst slappe af som jeg glæder mig allermest til i højtiden. Julen er for børnene og gaverne er for dem ikke mindst en (ret) vigtig del. Men forstå mig ret, det er ikke at gaver slet ikke har min interesse 😉 for det er da altid rart at blive forkælet. Det bliver man vist aldrig for gammel til, heldigvis 🙂 jeg blev meget glad da manden overrakte mig en fin æske lige inden vi skulle køre på juleferie. Vi havde ellers aftalt at vi ikke skulle give hinanden gaver da vi skal på en længere rejse i det nye år. Så weee… jeg blev glad, for æsken rummede denne smukke taske fra Proenza Schouler, der har de fineste frynser! Jeg er ovenud glad, da jeg synes den har den helt perfekte rummelighed og selvfølgelig også udseende! Jeg har længe kigget på netop denne model fordi frynser lige tilsætter det der “ekstra chicness” som jeg godt kan lide. Som så meget andet i min garderobe kan jeg godt lide struktur og overflade, så frynser og ruskind er bare så nice en kombination på denne taske.

Se lige en smukke æske den kom i. Tasken blev pakket godt ind i silkepapir og sirligt lagt i æsken. Jeg elsker når onlinebutikkerne gør lidt ekstra ud af gaveindpakningen og denne er jo vild smuk. Den kan jo bruges til opbevaring efterfølgende. Jeg håber du har haft en dejlig jul. Jeg er spændt på at høre hvad du har fået i julegave. Hvad var den bedste gave du fik?matches

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Miatilda Andersen

  Åh.. Den er smuk. Minder mig om det år mine søstre overraskede mig med en McQueen Novak i sort crochet. Den er så fin at jeg stort set ikke får den brugt.. Jeg tager den bare frem en gang i mellem og beundrer den.
  I år får jeg en byMarika sølv/diamant ring – den glæder jeg mit til kommer.
  Godt nytår..
  Miatilda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, orv den lyder smuk. Jeg synes du skal bruge den, synd den ikke bliver brugt og bare ligger i skabet selvom den beundres. For mig skal ting bruges 😉
   Tillykke med din byMarika ring. Diamant er bare det bedste 😉
   Godt nytår til dig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig. Nød bare maden, selskabet og stilheden. Og jeg sov det meste af første juledag. SÅ tiltrængt. Det var dejligt at se de små niecer bliver glade for deres gaver <3
  Åh, tillykke med din nye taske 🙂 Så Line også har fået sig en ny PS. Lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Håber du har haft en god jul og kommet godt ind i det nye år. Hos os er der sket alt for meget så næsten rart at der venter en hverdag forude.
   Skønt at have et par fridage, jeg har arbejdet alle dage.
   PS laver fine sager og især deres tasker 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er dødlækker din nye taske Chau, stort tillykke med den. Er sikker på, du kommer til at elske PS. Som Louise nævner, har jeg også selv føjet endnu en til samlingen, som en julegave til mig selv, så den ligger jeg ret på listen over bedste julegaver 😉 Derudover fik jeg af min kæreste et klippekort til Senses Yoga, hvilket jeg virkelig synes, var en fin og betænksom gave. Jeg elsker yoga og det er virkelig godt for mig, når jeg kommer afsted. Det er bare så dyrt, så det er en ting, jeg ikke har fået prioriteret at gøre for mig selv. Men nu har min kæreste heldigvis klaret det for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak Line, jeg er også bare så glad for den. Den skal nok blive en kær følgesvend i det nye år. Lækkert med en julegave til dig selv, dejligt med selvforkælelse. Det kender jeg alt til 😉
   Min mand er begyndt på Yoga til privat undervisning i 4 gange, nu skal han starte på hold og synes vi skal gøre det sammen i det nye år. Han siger det er hårdt. Det må jeg lige tænke over ha ha… hvad koster det at gå til Yoga der hvor du går.
   Måske din kæreste vil gå med dig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig Jul!