My New Martin Cube Bag from BOYY

Gråt på en gråvejrsdag


boyy taske 1boyy taske3boyy taske 4hm trend mohair strik || hm sko || boyy martin cube taske || dw ur grå nederdel

Jeg stikker lige hovedet forbi kort for at ønske jer en rigtig god tirsdag. Vejret er desværre mega tåget og gråt. Vildt at det pludselige blev plusgrader og alt sneen nærmest pist forsvundet. Jeg synes det var så fint med alt det hvide sne. Håber det kommer igen. Jeg kan ikke huske sidst hvor jeg har ønsket mere sne og kulde som jeg føler for det i år.

Jeg mødes med Louise til et event senere i aften hvor vi skal til lanceringsevent og høre om spændende sager fra TreSemmé side. Et af krav for at komme med er at vi har noget grønt på 😉 Kig forbi på instagram hvis du har lyst til at følge med @chauthetiger. Hav det dejligt!

boyy taske 5

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My New Martin Cube Bag from BOYY